Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond, vagy más is így beszélget valakivel, ha "alakulóban vannak"?
Messengeren szoktunk beszélni, de soha nem összefüggően. Tehát pl én írok neki délelőtt 11-kor valamit, ő arra 2-kor válaszol. Reagálok rá rögtön, arra újabb reflektálás másfél óra múlva érkezik. És szerintem így nem lehet rendesen beszélgetni... Nem csak alkalmanként van ez, mert akkor azt mondanám, hogy oké, most épp dolga van, megértem. Hanem folyamatosan és szerintem így nem lehet beszélgetni.
Néha szexchatelünk és akkor is van, hogy a közepén eltűnik és az annyira lehangoló... Utána másnap reggel kapom az üzenetet, hogy "jajj véletlenül elaludt". De nem értem, hogy lehet véletlenül elaludni, ha éppen beszélgetek valakivel.
Mondtam ezeket neki és szerinte ez hiszti, mert hogy "néha" elfelejt visszaírni.
18-as, oké, szerintem mindenki felfogta, hogy te mélységesen elítéled a szexchatet. Értjük. :)
Szoktunk személyesen is találkozni, de mivel az egyetem miatt 130 km van közöttünk, ez nem egyszerű (de ez átmeneti probléma). De azért heti egyszer, vagy kétszer sikerült eddig megoldani. Olyankor egyáltalán nem olyan, mint chaten, hanem érdeklődő, foglalkozik velem, szóval nem tudom hová tenni ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!