Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek már olyan srácot, aki ennyire el van átkozva nők terén vagy csak velem van gond?
Nos, az a helyzet, hogy itt vagyok 30 évesen, barátnő, feleség nélkül. Magamra 16 éves krom óta odafigyelek, edzek, megnézem mit eszek.
Többször kezdeményeztek lányok életem során. Viszont van bennem egy gát, ami miatt félek belemenni bármibe. Félek, ha megismeri egy nő a gyengeségeimet, elhagy, mert annyi sikeres es gazdag férfi van. Marpedig az ismerkedés elején mindenki eljátssza kicsit a menőt, és a gondtalan életet, hiszen ez a vonzó. De mi van, mikor a hétköznapok szürke valósága arcul csapja a másik felet? Lehet nem is akkora macsó, nincs is annyi pénze, nincs is annyi menő barátja, magyarul: átlagember. Miért van az, hogy a mai világban az átlag már egy szitokszó? És miért van az, ha felvállalom a gyengeségeimet, akkor csak a lenézést kapom?
És ezeket a sületlenségeket, ezeket a hülye gondolatokat egész életedben magadban tartottad? Elmondom miért kérdezem. Mert ilyen hülyeségek néha nekem is eszembe jutnak, de szerencsére van pár régi igaz barátom, és van egy hozzám közel álló testvérem, akiknek ezekről beszélhettem mindig őszintén, szoktunk ilyenekről beszélni. És ők mindig megmondták, hogyha túl nagy hülyeségek jutottak eszembe, túl nagy marhaságokat kezdtem volna el bebeszélni magamnak.
Szóval visszarántottak a földre, valóságba, nem hagyják hogy nagyon elfajzott legyen a gondolkodásmódom. (És ez vica versa működik.) De te ezekről a gondolataidról soha nem beszéltél senkinek? Hogy lehet hogy ezek a félelmek, gátlások még 30 évesen is ugyanúgy benned vannak? Miért nem tudtál "haladni", miért nem tudtad ezeket levetkőzni?
Kérdező: nagy valószínűséggel a hatalmas félelem kerekedett felül mindig, amikor sikered lett volna.
Pszichológus segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!