Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek vonzalmat. Mi lehet a gond?
19 múltam, szexuális vonzalmon kívül sosem éreztem még semmit más iránt. A testiséget kívánom, de ezen kívül mást nem igazán szeretnék. Nők, férfiak egyaránt tetszenek, de mélyebben senki nem fogott meg eddig. Lett volna lehetőségem bőven partnert találni, az emberek általában szeretnek. A legközelebbi barátomnak nagyon tetszem, 1 éve vallott szerelmet (részegen, szerencsére nem emlékszik), de nem reagáltam, mert nem tudtam mit. Különösen csinos, olyan mint aki egy reneszánsz festményből ugrott ki, de ezen kívül nincs más ami megfogott volna benne. Személyisége rendben van, nagyon jól elszórakozunk, de nem érzek iránta semmit puszta testi vonzalmon kívül. Megzavarodtam miatta. Rajta kívül nem igazán töltök időt mással, ha egy kapcsolatban lennénk, akkor nagyjából semmi nem változna, viszont ha esetleg rájönne, hogy nem érzek iránta túl sokat, akkor minden megváltozna. Tényleg szép és nagyszerű nő, tálcán kínálja magát, a legcsinosabb ruháit veszi fel és igyekszik bókolni nekem, de mégsem érdekel.
Mi lehet a gond? Más egyből ugrana, ha ilyen lehetősége lenne, de én mindegyiket eldobom.
En harminc evig kinlodtam, szuz is voltam. Az en betegsegemnek vegul kiderult az oka. Egyszeruen nem birom a magyarokat, taszitanak a vonasaik.
Nemet, angol, lengyel, sved szerelmeim lettek vegul.
Még csak 19 vagy.
Még nincs is annyi önismereted, hogy tudd, mi fog benned vonzalmat gerjeszteni. Ne görcsölj még ezen, kialakul az, vagy változni fog.
És igeeeen. nem minden férfi egy szexuális állat, bizony, nekünk is számít a kémia, a vonzódás, a belső értékek. Jó pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!