Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy a nők későn ébrednek manapság?
Figyelt kérdés
Én azt látom egyre jellemzőbb, hogy 35 éves nők is mint a tinik várják a nekik tökéletest, de gyereket nagyon szeretnének és azt mondják majd.. mindig majd..
jelenleg két 35 feletti nő ismerősöm is van aki végre talált nehezen egy normális pasit és gyereket szeretnénk de nem jön össze, az orvos annyit mondott.. előbb kellett volna...
2021. febr. 8. 09:48
21/54 anonim válasza:
Szerintem az mindenkinek jobb, ha egy gyerek egy szerető kapcsolatba és normális körülmények közé születik, vagy egyáltalán nem születik meg, mintha csak azért lefialna valaki, mert "huszonévesen nagyobb eséllyel érkezik meg a gyerkőc". Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki alkalmas anyának / akar gyereket. Én most vagyok 31 éves, és még most sem érzem magam alkalmasnak gyerekvállalásra, nincs meg bennem az anyai ösztön egyelőre, és nem azért vagyok éppen egyedülálló, mert éretlen bakfis vagyok még lelkiekben meg össze-vissza válogatok. Amúgy meg nagyon sok minden függ a genetikától, az ember szervezetétől. Nem egy ismerősöm van, akinek 30+-osan, 40+-osan simán lett gyereke, első próbálkozásra. Aki évekig próbálkozik 35 fölött, az nagy eséllyel huszonévesen sem azonnal esik teherbe.
22/54 anonim válasza:
Én szerintem a mai fiatalok meg vannak rekedve a gyerekszinten. Anyám 24 évesen családanya volt és háztartást vezetett, a mai 24 évesek meg kb. a neten rázzák a pics@jukat és rínak a gazdag hercegek után. Mi ez, ha nem szánalmas?
24/54 anonim válasza:
22: anyukád idejében azért sok minden más volt. Ennyi idősen, ha vki odatette magát, és rendesen dolgozott, még egy kevésbé puccos munkával is össze tudott annyit szedni, hogy akár egyedül el tudjon vinni egy háztartást és családot, és a pasik sem léptek le azért anyuci mellől 2 pillanat alatt, mert egy jobb fenekű kanca megjelent a színen. Manapság azért jobban meg kell gondolni a gyerekvállalást. És azért az erős sarkítás, hogy aki 24 évesen nem babázgat, az már instagram k...a. Nekem 31 évesen nincs gyerekem, de ééééérdekes módon még a facebookot sem használom már vagy 7 éve aktívan, 1 kapcsolatom volt eddig, szexkapcsolat, egyéjszakás egy sem, és sosem öltöztem ringyó módon, és nem is a gazdag latin macsóra vártam sosem (az expárom, akivel együtt is éltem, anyjával élt, amikor megismertem, mikortól dolgozom, mindig többet kerestem nála, beköltöztettem a saját lakásomba, és nem a pénz miatt mentünk szét).
25/54 anonim válasza:
24-es én nem gondolom azt, hogy akkor könnyebb volt, szerintem nehezebb volt mint ma. Ma sokkal magasabb színvonalon élünk.
A különbség az, hogy a régiek kifogások keresése helyett csinálták a dolgukat, a maiak pedig csak a kifogásokat keresik.
26/54 anonim válasza:
Régen nehezebb mint ma? Ez valami vicc ?!!A vasúti dolgozó apám és a bolti eladó anyám nulla otthoni anyagi segítséggel házat épített 22 éves korára. Ezt ma próbáld megtenni, lehetetlen... még két diplomás fiatal is csak segítséggel boldogul!!
27/54 anonim válasza:
A termeketlensegnek ma mar a fele reszben a ferfiaknal van az ok. A kornyezeti hatasok teszik a dolgukat. Van pelda 60 eves nore, hogy egeszseges gyereket szult. De megsem ez a jellemzo. MEg mit ad a parkapcsolati reszhez, hogy valaki 60 evesen potens? 60 evesen akar csaladot alapitani? Ne vicceljunk mar. Nem csodalom, hogy a nok ennyivel jobban megvalogatjak, hogy kivel kezdenek kapcsolatot. Ma mar nem eleg megszulni a gyereket, aztan majd felno magatol. Regen eleg volt, hogy volt fedel a feje felett es kapott enni. Ahogy idosodott besegitett a foldmuvelesbe. Ennyi volt a "gyerektartas". Ma mar nevelni, iskolazni kell a huszas eveik elejeig. Az iskolarendszert eltekintve, ez kismillio kulonorat, korszeru eszkozoket stb-t jelent. Ezert szamit, hogy egyreszt stabil csaladba szulessen a gyerek, mert egyedul biztositani neki ezt a szinte kozel keptelenseg. Masreszt szamit az is, hogy milyenek a jovedelmi viszonyok. Ha a no keveset keres, akkor a ferfinak kell joval tobbet. Ha a no kezepesen keres, akkor elvaras, hogy a ferfi is legalabb annyit keressen, leven a ferfi fizetesek meg most is magasabbak a noi fizeteseknel. Olyan kombinacio nincs, hogy a ferfi keveset keres es csaladja lesz. Azaz ritka, ahhoz olyan not kell kifogni, aki nemhogy ketto, de meg egy labbal sem el a foldon. Lehet ezen rugozni, ezek a tenyek, ilyen kornyezetben kell ervenyesulni. Aki nem ugorja meg a lecet, annak meszeltek evolucios szempontbol.
28/54 anonim válasza:
"A különbség az, hogy a régiek kifogások keresése helyett csinálták a dolgukat, a maiak pedig csak a kifogásokat keresik."
Mesélj kérlek, mi is volna a "dolgunk"?
29/54 anonim válasza:
Engem is érdekel, mi az emberek kollektív dolga.
30/54 anonim válasza:
28-na itt a baj, hogy nem tudod. Bocs, de nem fogom ezt magyarázni, mert úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!