Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy a nők későn ébrednek manapság?

Figyelt kérdés

Én azt látom egyre jellemzőbb, hogy 35 éves nők is mint a tinik várják a nekik tökéletest, de gyereket nagyon szeretnének és azt mondják majd.. mindig majd..

jelenleg két 35 feletti nő ismerősöm is van aki végre talált nehezen egy normális pasit és gyereket szeretnénk de nem jön össze, az orvos annyit mondott.. előbb kellett volna...

2021. febr. 8. 09:48
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez nemtől függetlenül van így .
2021. febr. 8. 09:50
 2/54 A kérdező kommentje:
1. Igaz csak egy férfi 60 évesen is tud gyereket csinálni persze nem mindenki
2021. febr. 8. 09:51
 3/54 anonim ***** válasza:
90%
Én is inkább várnék, mint hogy összejöjjek egy ló-nincs-szamár-is-jó palival. Értelmetlen lenne, szánalomkapcsolat.
2021. febr. 8. 09:53
 4/54 anonim ***** válasza:
94%
Biztos van ilyen is, de inkább százszor egy jó kapcsolat úgy, hogy a kor miatt nem jön össze gyerek, mint fiatalon szülni egy rossz kapcsolatba csak azért, mert "gyerek az kell" és idősen már nem lehet.
2021. febr. 8. 09:54
 5/54 anonim ***** válasza:
83%

Az az orvos mehet a francba. A megfelelő partner megtalálását nem lehet sürgetni. Amikor jön, akkor jön, sem előbb, sem később.

Nekem több 35 körüli ismerősöm van, aki az előző évben szült, van ahol könnyen jött össze a baba, másnál orvosi segítséggel, de még nem késő akkor. Igen, megterhelőbb, mint 20 évesen.

De egyébként mi lenne az alternatíva, mit javasolnál? Vállaljon gyereket egy kétes alakkal, aztán egyedülálló anyaként végezze?

2021. febr. 8. 09:55
 6/54 anonim ***** válasza:
88%

Nagynéném 40 körül találta meg az igazit, lett is egy tündéri, egészséges kisfiuk.

Pedig tényleg sok pasija volt, de egyik sem volt az igazi.

2021. febr. 8. 10:00
 7/54 anonim ***** válasza:
23%

Nekem az a röhejes, hogy randin a már szebb napokat látott 30+-os nők is úgy játsszák az elérhetetlen hercegnőt, hogy nem hiszem el amit hallok és látok.

Szebb napok alatt értem azt, hogy látszik rajtuk, 10 éve igencsak jó csajok lehettek, mára meg felszedtek pluszkilókat és az arcukról lerí a savanyúság. Ilyenek ne is gyerekezzenek már szerintem. 30f

2021. febr. 8. 10:08
 8/54 anonim ***** válasza:
99%
Épp ellenkezőleg. Már korán ráébrednek, hogy nem kell az első jöttment senkivel leállni, mert úgy illik, meg jajj mit fognak szólni.
2021. febr. 8. 10:08
 9/54 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember inkább egyedül marad, mint családot sürgessen egy alkalmatlannal. Amúgy is, kinek lenne jó érzés, hogy a párja csak ezért van vele?
2021. febr. 8. 10:09
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
Én ma negyed 9-kor, eddig fetrengtem. 10 után már nem nagyon szoktam aludni. Egyik barátnőm délután 3-ig is simán.
2021. febr. 8. 10:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!