Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy a nők későn ébrednek manapság?

Figyelt kérdés

Én azt látom egyre jellemzőbb, hogy 35 éves nők is mint a tinik várják a nekik tökéletest, de gyereket nagyon szeretnének és azt mondják majd.. mindig majd..

jelenleg két 35 feletti nő ismerősöm is van aki végre talált nehezen egy normális pasit és gyereket szeretnénk de nem jön össze, az orvos annyit mondott.. előbb kellett volna...

2021. febr. 8. 09:48
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
81%

A férfiak 40%-nak merevedési gondjai vannak 40 évesen, és ekkortól drasztikusan a csökken a termékenység, és egyre nagyobb eséllyel lesz beteg a gyerek.

De amúgy ja, a pasik tök ráérnek 60 évesen megállapodni. Természetesen valami 20 éves cuncival, aki termékeny. 😂😂😂

Az ismerőseid mit mondanak, miért vártak eddig? Ha már két nő alapján akarsz megítélni mindenkit.

Azért kérdezem, mert nekem a 35 éves barátnőim évek óta házasok, és anyukák.

2021. febr. 8. 10:12
 12/54 anonim ***** válasza:
20%

Mint a hozzászólásokból is látható, kismillió önigazolás van arra, hogy qrva szr a személyiségük.

Egy nő 35 éves koráig kismillió palival ütközik valamilyen formában, ha addig nem talált olyat, aki gyerekei apja lehetne....

Vagyis nyilván az egoista, önimádó emberek érnek révbe a legkésőbb.

2021. febr. 8. 10:16
 13/54 anonim ***** válasza:
19%
Még ha ébrednek is (ami azért elég optimistán feltételez némi intelligenciát), cseszhetik mert 30 felett vénlány kategória akinek már lefőtt a kávé.
2021. febr. 8. 10:21
 14/54 anonim ***** válasza:
91%

35 felett is lehet simán gyereke, az ismerősi körömben kapásból tudok 5 nőt mondani, aki 40-42 évesen szült teljesen egészséges gyerekeket. És mind természetes úton fogant, sőt van olyan, ahol a tizenéves gyerekek mellé most érkeznek az ikertesók, anyuka 41. De egyébként lombikkal is simán lehet manapság bárkinek gyereke.

Én szeretnék 28-30 évesen szülni, de ha úgy hozza az élet, hogy később találom meg a nagy őt, akkor később fogok. Inkább várok egy boldog házasságra, minthogy kényszerből egy boldogtalanban éljek és ezzel nagyon sokan mások is így vannak. Ezért nem szül mindenki 20 évesen.

2021. febr. 8. 10:26
 15/54 anonim ***** válasza:
91%
Ja és amúgy fiatal anyukáknak is lehet beteg gyereke, egy volt osztálytársam most szült 23 évesen hatványozottan beteg gyereket. Sajnos ennek nem sok köze van az életkorodhoz, akit ismerek 30 felett szülő nőket, mindnek egészséges gyereke van.
2021. febr. 8. 10:28
 16/54 anonim ***** válasza:
83%
Nem ébredek későn, csak mondjuk benne voltam egy házasságban, amibe nem lett volna értelme szülni, ha nem akarom magam lelkileg tönkre tenni. Egyébként sem akartam volna 22 anyuka lenni, mert fiatalságom is csak egyszer van.
2021. febr. 8. 10:30
 17/54 anonim ***** válasza:
95%

Én is elmúltam 30 vagyis pontosan 31 vagyok , de aki idősebb nem feltétlenül jelenti azt,hogy későn ébredt . 8 éves kapcsolat után ejtettek pofára innen kell talpra állnom és újból ismerkednem. Ha valakinek vége lett egy kapcsolatának vagy elvált akkor már egyből le kell írni? 30 vagy 35 felett már nem lehet az ember boldog?

Hozzam illő korosztályban ismerkedem nem hajkurászom a fiatalabbakat.

De ne legyen már elítélendő ha egy ilyen korú nő kapcsolatot akar.

2021. febr. 8. 10:36
 18/54 anonim ***** válasza:
76%
Az incelek utolsó reménysége, hogy egy kétségbeesett nő nyel egy nagyot és eltűri moslék személyiségüket, csak hogy lehessen gyereke. 🤣
2021. febr. 8. 10:37
 19/54 anonim ***** válasza:
22%
#18 Nyilván a moslék személyiségük miatt nincs nőjük, még véletlen sem azért mert rondák. Szemezgess a chad vs virgin mémek közt. 🙂
2021. febr. 8. 11:03
 20/54 anonim ***** válasza:
76%
Igen igen, vannak a gonosz jóképűek és az angyali lelkű csúnyák, tudjuk. :)
2021. febr. 8. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!