Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lelki világa van ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lelki világa van ennek a nőnek ?

Figyelt kérdés

Szimpatikus,értelmes és csinos hölggyel kezdtem ismerkedni.

Első perctől nagyon jól megértem magam vele, már az első talin megvolt a közös hang,a közös témák,és ettől nagyon boldog lettem.

De hogy ne maradjon ki a döccenő sem, a hölgy búcsúzáskor, mikor a következő találkozást fixáltuk elmondta, hogy azzal legyek tisztában, hogy nála nincs holtomiglan, ő életszakaszban gondolkodik. Mivel az ember fejlődik,mindig olyannal szeretne lenni,párban is, aki hasonló hozzá.

Eddig két párja volt, mindkettő kb 2 évig, és a hölgy szakított.

Most erősen gondolkodom, mert nem érzem lelkileg, hogy folytatnom kéne.Ideiglenesen nem épít senki házat, hogy aztán két év múlva esetleg kezdje elölről..

Vasárnap találkoznánk ismét,,,most mit tegyek ?

2021. febr. 6. 06:40
1 2 3
 21/23 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Ha ilyet közölne velem egy nő személyes ismerkedés elején,valószínűleg többé inkább nem keresném őt.
2021. febr. 8. 08:35
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondanám, hogy fölösleges tovább folytatni, mert mást gondolunk a párkapcsolatról.

Egyébként felőlem gondolkozhat így, az ő dolga. De ezt nem "életszakasznak" hívnám, hanem egyszerűen kb. 2 évig van meg a "lila ködös" szerelem, aztán minden kapcsolatban átalakulnak az érzelmek, jönnek konfliktusok, stb. Ha érettek a felek és valóban mély a kapcsolat, akkor átalakul valami szorosabbá. Ha nem, akkor sokan ekkor szakítanak. De ez nem az életszakaszok érettségén múlik, hanem egyszerűen párkapcsolati dinamika.

Másfelől legalább őszinte volt, hogy nem árul zsákbamacskát.

2021. febr. 8. 13:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Szóval 4 évvel idősebb nálad? Az simán belefér.
2021. febr. 16. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!