Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelki világa van ennek a nőnek ?
Szimpatikus,értelmes és csinos hölggyel kezdtem ismerkedni.
Első perctől nagyon jól megértem magam vele, már az első talin megvolt a közös hang,a közös témák,és ettől nagyon boldog lettem.
De hogy ne maradjon ki a döccenő sem, a hölgy búcsúzáskor, mikor a következő találkozást fixáltuk elmondta, hogy azzal legyek tisztában, hogy nála nincs holtomiglan, ő életszakaszban gondolkodik. Mivel az ember fejlődik,mindig olyannal szeretne lenni,párban is, aki hasonló hozzá.
Eddig két párja volt, mindkettő kb 2 évig, és a hölgy szakított.
Most erősen gondolkodom, mert nem érzem lelkileg, hogy folytatnom kéne.Ideiglenesen nem épít senki házat, hogy aztán két év múlva esetleg kezdje elölről..
Vasárnap találkoznánk ismét,,,most mit tegyek ?
Pfff... Ez a duma akkor lenne hihető, ha 12 évente szakít. Annyi idő alatt előfordulhat, hogy ellenkező irányba fejlődtök, és mindketten azt érzitek, hogy a másik már nem az, akit megismertél. Így már vele nem tudsz jövőt tervezni.
De 2 év? Milyen új életszakaszba lép két évente? Vagy 14 évesekkel ismerkedik?
Hagyjuk is.
A valóság az ő esetében az, hogy ő olyan típus, aki csak a kapcsolat elejére jellemző lángolást élvezi. Akinek az kell, hogy állandóan pillangók legyenek a gyomrában, naponta kívánja meg a szexet, ez a lila ködös, hormon túltengéses időszak neki a "szerelem". Az ezt követő csendes izzás, ami minden kapcsolatban eljön, neki az "unalmas hétköznapok", és kilép.
Azzal egyetértek, hogy hagyd a nőt, nem egymást keresitek. Csak lehet, hogy ő se tudja, miért váltogatja a partnereit két évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!