Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lelki világa van ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lelki világa van ennek a nőnek ?

Figyelt kérdés

Szimpatikus,értelmes és csinos hölggyel kezdtem ismerkedni.

Első perctől nagyon jól megértem magam vele, már az első talin megvolt a közös hang,a közös témák,és ettől nagyon boldog lettem.

De hogy ne maradjon ki a döccenő sem, a hölgy búcsúzáskor, mikor a következő találkozást fixáltuk elmondta, hogy azzal legyek tisztában, hogy nála nincs holtomiglan, ő életszakaszban gondolkodik. Mivel az ember fejlődik,mindig olyannal szeretne lenni,párban is, aki hasonló hozzá.

Eddig két párja volt, mindkettő kb 2 évig, és a hölgy szakított.

Most erősen gondolkodom, mert nem érzem lelkileg, hogy folytatnom kéne.Ideiglenesen nem épít senki házat, hogy aztán két év múlva esetleg kezdje elölről..

Vasárnap találkoznánk ismét,,,most mit tegyek ?

2021. febr. 6. 06:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem korrekt es oszinte. A legtobb ember keptelen a holtodiglanra es ezert csak hazudja azt.
2021. febr. 6. 06:57
 2/23 Noren1989 ***** válasza:
71%

Figyu, így leírva nekem egyàltalàn nem szimpi a csaj. Ha alkalmira akarod, jóval kisebb eséllyel sérülsz.

Amúgy nem tűnik kicsikét lelketlen diggernek a csajszi?

Milyen szakra jàrt egyetemre?

2021. febr. 6. 06:58
 3/23 A kérdező kommentje:
A hölgy 31 éves, reál szakos, középiskolai tanár.
2021. febr. 6. 07:00
 4/23 anonim ***** válasza:
27%
én is így állnék hozzá, aztán mikor jobban megy a szekér azt mondanám neki amit mondodott "nálam nincs holtomiglan" használd ki, dugd meg jol előtte szo,p.a,s.d meg majd dobd ki
2021. febr. 6. 07:00
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha neked ez nem fér bele, ne kezdj bele, jobb most az elején búcsút venni, mint 2 év múlva mikor már erősebbek az érzések és vannak közös emlékek. Nekem nem férne bele így biztos elköszönnék tőle. Nem szeretnék olyan emberrel első évfordulót ünnepelni, aki miatt utána aggódni kéne, hogy lesz-e egyáltalán második vagy kidob mert megunt. Tény, hogy legalább őszintén megmondta mi van és ez tök jó, de nyilván azért mondta meg, hogy a 2.év környékén ne lepődj meg ha kiadja az utad.
2021. febr. 6. 07:02
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
gondolj a farkadra, dugd meg majd dobd ki
2021. febr. 6. 07:05
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Az őszinteség jó dolog.

Nekem ez kicsit erőltetett szövegnek tűnik a részéről.

Persze azért is lehet mert az ilyen gondolkodás nagyon távol áll tőlem.

Ha neked ez megfelel,akkor találkozz vele.

Nekem nagyon nyomasztó lenne így kezdeni egy kapcsolatot.

2021. febr. 6. 07:07
 8/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek !

Megerősített abban, hogy így, bármilyen korrekt és őszinte a hölgy,de nem tudok vele továbblépni.

Nem tudnék úgy tiszta szívvel és nyugodtan ismerkedni,építeni egy viszonyt,hogy ott lóg a szakítás a fejem felett.

Nekem is eddig két kapcsolatom volt, mindegyikről azt hittem, örökké tart.Hát nem.

Ezért most szépen megírom a hölgynek a véleményem és elköszönök tőle,még egy találkozásnak nem látom értelmét. Azért a lelkemnek ez nem esett jól,főleg két év magány után. De megerősített, az biztos.

2021. febr. 6. 07:13
 9/23 anonim ***** válasza:
31%

"Megerősített abban, hogy így, bármilyen korrekt és őszinte a hölgy,de nem tudok vele továbblépni.

Nem tudnék úgy tiszta szívvel és nyugodtan ismerkedni,építeni egy viszonyt,hogy ott lóg a szakítás a fejem felett."

Ohm... Hello! Mas kapcsolatban is ott log am a szakitas, csak hazugsagokkal. Udv a valo eletben! Ha nincs igenyed az oszintesegre, tenyleg keress mast.

2021. febr. 6. 07:24
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
9 de utalom ezt a hellozast, meg a valo eletezest :D
2021. febr. 6. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!