Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek nektek milyen kikötèseitek vannak egy kapcsolatban? Mi lehet a kizáró vagy szakító ok?
Függőség (dohányzás, ivás, drog)
Távkapcsolat
Hűtlanség
Ha akármelyik exe jelen van az életében
Ha van gyereke
Ha elhízott
Ha folyamatosan haverkázni és bulikázni akar és nem bír felnőni
Ha gyereket akar
Ha bunkó, neveletlen, ösztönlény vagy erőszakos
Ha ostoba és nem lehet vele beszélgetni
Ha utazással és túlórákkal jár a munkája
Ha van priusza
Ha utálja a kutyákat és nem békélne meg egy ilyen háziállattal
Ha vegán/antialkoholista/ítélkező barom
Ugyanazok, mint amit az otos irt, annyi kivetellel, hogy a dohanyzas nem zavar, es az se, ha neha elvallalja a tulorat, de azert ne legyen rendszeres. Kutyak helyett meg a macskakat ne utalja. (Ugy eleve ne utalja az allatokat, de nekem macskaim vannak, igy ez fontosabb.)
Gondolom az alap dolgokat meg, hogy ne legyen szexista, konzervativ, lusta, mentalis beteg, stb nem kell kulon leirni.
Nem jönnék össze olyannal, akinek volt egyéjszakás kalandja, alkalmija, szexkapcsolata vagy ha prostihoz járt.
Szakító ok, megcsalás, hazudozás, tiszteletlenség/nem megbecsülés..
Szóba se jöhet és ha később derül ki, szakítóok, ha: hazudozik, játszmázik, korábban rendszeresen volt hűtlen/megcsalt, féltékeny típus, agresszív, tiszteletlen, bármiféle ambíció teljes hiánya jellemzi, irányítható, bólogató János akinek nincs saját véleménye, függő (ez lehet bármi), ha nem vállal felelősséget az életéért hanem mindenért másokra mutogat, vallásos, családcentrikus és gyereket akar.
Simán elnézem a dohányzást, a rendetlenséget, a zárkózottságot vagy azt ha nem szeret társaságba járni (ha engem nem akar tiltani tőle), a munkamániát egy bizonyos határig, ha volt korábban egyéjszakása, stb, még egy csomó dolgot fel tudnék itt sorolni, de a fentieket nem.
Ha azt vallja, hogy kutyának, macskának az udvaron a helye, akkor nem szeretnék hozzá alkalmazkodni, meg azt se szeretném, ha csak elviselné az életmódomat.
Elkövettem ezt a hibát, többé nem fogom.
Ha iszik vagy anyja/apja verte a másikat, akkor se kell.
Többé már azt se tudnám elviselni, hogy valaki a tulajdonának tekint. Írtátok itt többen, hogy nem viselitek el az exek jelenlétét. Hát nekem ezt se fogja megszabni senki. Főleg, hogy gyerek is van, de amúgy sem tűrnék ilyen fokú kisajátítást senkitől. Én nem is értem, minek képzelik magukat az emberek. Nem kérek az ilyen rabláncos beteg kapcsolatokból.
Általában szakítás előtt már évek óta nem volt szex a kapcsolataimban, szóval teljesen felesleges a hisztéria amiatt, hogy esetleg félremegyek vele, ha újra látom.
Kizáró okok: nyámnyilaság, határozatlanság, félénkség, tekintély nulla, tipikus “szerencsétlenség”, túlzottan nyálasság
Szakító okok: megcsalás, nagyfokú tiszteletlenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!