Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek mennyi/milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek mennyi/milyen jelzésekre van szükségetek, hogy el merjétek hívni randizni a bizonyos hölgyet?

Figyelt kérdés
Néhány napja írogat egy fiatalember instán, nagyon sokat beszélgetünk, eddig mindig az ő kezdeményezésére indult a beszélgetés, de vevő voltam rá, érdeklődő voltam én is. Nagyon szimpatikus, de nem nagyon vagyok otthon a netes ismerkedésben, és vele még soha nem találkoztam, így nem tudom, hogy működik ez az egész... Egyszer csak majd fogja magát és elhív randizni, gondolom. De milyen jelzésekre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy ezt a lépést meg merje tenni? Én eddig semmi jelzést nem adtam, annyi, hogy kedvesen elbeszélgetek vele és sokat írok neki. Ő néha bókol, de csak finoman és nem a külsőmre vonatkozóan, hanem a belső tulajdonságaimra. Mit gondoltok, nekem is kéne még plusz pozitív visszajelzést küldenem felé, hogy el merjen hívni?
2021. febr. 4. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Például kezdeményezzél te beszélgetést. Kiábrándító amikor csak reaktív a másik. Aztán ha már úgy érzed, hogy van alapja, írd meg neki, hogy nem szeretsz sokat pötyögni, inkább telefonon beszéljetek.
2021. febr. 4. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Mi pasik naggggyyyon egyszerű gondolkodású emberek vagyunk! Nehezen megy a kódolt, sorok között olvasósdi! Ha úgy érzed nem lenne teher egy személyes találkozó írd neki egy üzenet váltás végére, hogy "ezt jobban megbeszélhetnénk egy kávé mellett személyesen :-)"!
2021. febr. 4. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sokaig huni a dolgot. Ha 1 het alatt nem jut el oda, hogy talalkozzatok, akkor dobd fel neki, hogy legalabb fussatok ossze valahol par szo erejeig, megiscsak mas, mint egy fenykepcsere. En meglepodtem, amikor voltak nok, akik mar 2-3 nap utan talalkozni akartak, de kb a fele nem varta ki, amig en hivom el oket. Fenottkent mar nem akkora kunszt, valakivel, valahova beulni.
2021. febr. 4. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

Amikor már együtt éltek és pl takarítani kell, akkor egyenkogúság van. De soha a büdös életben nem fogja egy csaj direktben jelezni, hogy szívesen találkozna veled.

2021. febr. 4. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:

4# Még sosem találkoztam olyna lánnyal, aki nem írná meg.

Barátom szingli és minden csaj mondja neki, hogy szeretne találkozni.

2021. febr. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!