Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi igazából az a bizonyos kisugárzás? Miért vannak fullos nők sokszor teljesen átlagos külsejű férfiakkal?
Sziasztok,
meglehetősen tág haveri, ismerősi körrel rendelkezek. Nagyon sok esetben tapasztaltam olyat, hogy annak a bizonyos ismerősömnek nincs különösebb vagyona, fullos autója, külsőleg egy közepes kinézetű, sokan kopaszok és szakállasak, mégis fullos nő lett a párjuk.
Mikor beszéltem ezekkel a hölgyekkel, csak annyit mondanak, hogy van az a bizonyos kisugárzás.
De ők se igazán tudták megfogalmazni, hogy ez mi.
Ha jelen van ez a kisugárzás akkor képes megszépíteni egy átlagos kinézetű embert is?
Ti hogyan vélekedtek erről a kisugárzásról, mi lehet ez valójában?
Első sorban 20-40 év közötti hölgyek válaszát várom.
30/F
Nincs kisugárzás.
Ha egy nőnek nem tetszel, annak te sehogyan nem fogod tudni "eladni magad".
Szerintem nem olyan rossz pasik azok akiket te annak látsz, vagy azok a nők nem olyan fullosak.
Minel "fullosabb" valaki annal kevesbe van a belso enje rendben. Mindenkinek veges energiaja van, ha arra fektetsz hangsulyt hogy a kulsod jo legyen akkor az a munka csalad vagy belso beked elol veszi el az idot. Persze vannak kivetelek, de tipikusan nem igy van.
Gondolj csak bele, lattal milliardos sok vallalkozassal rendelkezo testepitot?
A buddhista szerzetesek se arrol hiresek hogy milliokat keresnenek...
Sok szinesz ami utan hiresse valik drogozni kezd...
Sok drogos semmire se viszi az eletben...
Millio egy pelda van...
Már ez is baj?
Folyton azon megy a rinya, hogy a fullos nők az alfákkal vannak. Most az is baj, ha az omegákkal.
6-os válaszoló jól látod a dolgokat, de kiegészíteném kicsit. Vannak olyan fullos férfiak, nők akik mindenben sikeresek, és mellette a lelki világuk is rendben, és belső békével is rendelkeznek. Igaz ritka az ilyen eset, de attól még van.
Számomra ez rejtély a mai napig, hogy sok nagyon jóképű férfit miért utasítanak el azzal a kifogással, hogy nincs meg az a bizonyos kisugárzás? Pedig az illető laza, könnyed, mellette nagyon jól is néz ki...
Nekem van egy olyan férfi ismerősöm, aki 15éve 30évesen nagyon jól nézett ki, akkor a vonzódást ráfogtam, hogy jó pasi.
Aztán kis szünetekkel mindig összefutottunk, és láttam, hogy öregszik, viszont egyre erősebben vonzott.
Most 40+os, és még mindig nagyon vonzó férfi a szememben.
Hogy mi fogott meg benne, ötletem sincs. Van benne valami, ami olyan mint egy mágnes.
Nagyon sokat beszélgettünk, és lehet vele, mindenről(a fing dinamikájától a legújabb NASA felfedezésekig, egyedül a vallás és a politika nem kerül a terítékre), hihetetlenül közvetlen, megnyugtató. Oszd be mi lehet a titka, én se tudom.
(mi sose leszünk pár, és nem vadászunk egymásra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!