Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi igazából az a bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi igazából az a bizonyos kisugárzás? Miért vannak fullos nők sokszor teljesen átlagos külsejű férfiakkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

meglehetősen tág haveri, ismerősi körrel rendelkezek. Nagyon sok esetben tapasztaltam olyat, hogy annak a bizonyos ismerősömnek nincs különösebb vagyona, fullos autója, külsőleg egy közepes kinézetű, sokan kopaszok és szakállasak, mégis fullos nő lett a párjuk.

Mikor beszéltem ezekkel a hölgyekkel, csak annyit mondanak, hogy van az a bizonyos kisugárzás.

De ők se igazán tudták megfogalmazni, hogy ez mi.

Ha jelen van ez a kisugárzás akkor képes megszépíteni egy átlagos kinézetű embert is?

Ti hogyan vélekedtek erről a kisugárzásról, mi lehet ez valójában?

Első sorban 20-40 év közötti hölgyek válaszát várom.

30/F

2021. jan. 21. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
A kisugárzás lényegét fogalmaztad meg a 10-es válaszban, kérdező. Igen, a kisugárzás azt jelenti hogy van egy bizonyos jellemed, ami "sugárzik" belőled. Látszik rajtad, érződik rajtad. És ez a jellem vonzó. Ennyi. Nem értem azokat az ostobákat, akik tagadják, hogy nincs kisugárzás. Dehogyis nincs, kinek jó, kinek rossz. Ki érzékeli, ki nem. De mindenkinek van egy bizonyos kisugárzása, csak a teljes érzelmi analfabéták nem érzik ezt meg.
2021. jan. 21. 18:57
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítést, így már értek mindent!

És sok esetben egy megnyerő személyiség megszépíthet egy átlagosabb külsőt is. Köszönök mindent! :)

2021. jan. 21. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vonzódás alapja. Igen. De pontosan nem tudnád megmondni mégse, hogy mi az ezek közül, ami vonzóvá teszi.

Sok sok apró darabka, ami egyébként lehet külön külön taszító is lehetne pl a nagyon magabiztos, vagy a lazaság, de a "túl" békés is... Az elegy a fontos inkább.

De ezt a "vevő" oldal felől kell vizsgálni. Nincs rá recept, hogy na ez a kisugárzás nyerő.

Ugyan ezt a pasit van aki irritálónak tartja(nő), és maximum 5percet hajlandó vele egy légtérben lenni, míg nálam kikapcsolja az időt.

2021. jan. 21. 19:31
 14/16 A kérdező kommentje:

Értelek, azaz próbálom megérteni. :)

Tehát az összkép, összhatás a lényeg. Lehet, hogy pl. taszítanak az elálló fülei, vagy a kicsit túl rámenős stílusa, de a dumája, humora annyira megnyer, hogy ezért az elálló fülei már nem tűnnek fel és a rámenőssége is inkább szeretni való lesz.

2021. jan. 21. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

szerintem ez inkabb ilyen osszehangolodas, hogy mennyire vagy kompatibilis az adott emberrel. lehet, hogy x szamara az a pasi iszonyu jo kisugarzasu es megnyero, de y-nak meg tok semmitmondo. szerintem ezt ertik inkabb emberek alatta, hogy mennyire erez ra a ferfi a kozos stilusra, talalja el a no izleset, humorat, akarmi. ezen kivul az is lehet, hogy baromi jo a szex, amit jobb hijan kisugarzasnak neveznek, mert ezt nem akarjak igy kimondani.

de ha ezek a nok tenyleg olysn fullosak, a pasik meg kozepszeruen, akkor az is lehet, h a ferfi annyira teper ertuk, annyit bokol, kedveskedik, hogy nem tudjak figyelmenkivul hagyni. valakinek ez szamit, hogy minel jobban odalegyenek erte es minel ertekesebbnek erezhesse magat egy kapcsolatban (meg ugy egyaltalan).

es arrol se feledkezzunk meg, h lehet, ezek a ‘fullos’ nok valojaban nem is annyira fullosak, mint amilyennek te hiszed oket. sok ferfinek nagyon alacsony az ingerkuszobe es barmilyen not szep nek tart 20 es 40 kozott, aki nem

elhizott es egy kicsit is ad magara. azert megneznem en ezeket a ‘fullos’ noket frizura, smink meg csini szett nelkul.

2021. jan. 21. 19:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Én nagyon válogatós vagyok, szóval hidd el nekem, hogy eléggé fullosak, és természetesen azok, nem szilikonnal és nem 5 tonna sminkkel! :) Értem amúgy mit írsz.
2021. jan. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!