Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy a közepes külsejű férfiak sikeresebbek a nőknél, ha magabiztosak, mint az önbizalomhiányos szép fiúk?
Sziasztok,
környezetemben azt veszem észre az utóbbi időben, hogy a baráti társaságomból sokkal sikeresebbek a közepeshez közelebb álló barátaim, mint akik közelebb vannak adoniszhoz. Amit észrevettem a közepes haverok magabiztosabbak, és kissé el vannak szállva maguktól. Míg akik nagyon sportosak, rengeteget adnak magukra, félénknek látom őket kissé, és társaságban is nehezebben oldódnak fel, mint a közepes külsejű ismerőseim.
A nők érdekes módon mindig a közepes külsejű ismerőseim társaságát keresik, és a szép fiúk ha odamennek, élből elküldik őket a van barátom, stb. szokásos szöveggel.
Valóban nektek érettebb ( 25-40 éves korosztály ) vonzóbb lenne egy átlagosabb külsejű, de nagyon magabiztos, laza és humoros férfi, mint egy egy kissé félénkebb szépfiú?
26/F
Kedves utolsó,
kissé nyers a válaszod, de a lényeg benne van végülis. Ha kérdezhetem mennyi idős vagy?
Mondjuk azt is tisztázhatnánk, hogy szerinted ki az adonisz?
Mert volt aki neten előadta magát nekem, hogy ő ilyen jól néz ki, meg olyan jól néz ki, de egyáltalán nem volt a jó pasi kategória. Sokan, akiknek férfi szemmel kidolgozott teste van, az én szemememben ugyanolyan mű, mint azok a nők, akik ki se látszanak a vakolat alól. Egy igazán jó pasi genetikailag jó pasi, nem kell konditeremben és fehérjeporok szedésével töltenie a fél életét, ahogy a legszebb nőknek sem igazán van szükségük kozmetikusra.
Másrészt találkoztam olyan férfivel, aki tényleg nagyon jól nézett ki, 10/10-es külső, de még csak egy tacskó volt, nem túl nagy önbizalommal és ha nem lett volna átlagon felüli intelligenciája, halálosan unatkoztam volna mellette. De iszonyat jól vágott az agya és le tudott nyűgözni egy-egy gondolatmenettel, nagyon jó volt vele beszélgetni, de mégis hiányzott belőle az a kisugárzás, ami után bomlanak a nők. Valószínű tényleg az volt a gond, hogy nem volt elég önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!