Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (Nők? ) Ti szeretitek az óriás testű aranyos kutyákat is (pl. leonbergi), vagy inkább csak a közepes méretű édeseket favorizáljátok (pl. szamojed, farkasspicc)? Esetleg valaki kedvel (het) i a komondorokat, kuvaszokat is?
Nagy számok törvénye alapján odamennének lányok a fentebb sorolt típusok egyik, vagy másik példányához "kedveskedni, simogatni" őket, aztán ha szimpi a sétáltató, akkor "ottmaradni beszélgetni" :) a férfiúval?
Az egyáltalán nem érdekel, ha konkrétan te nem mennél oda (akkor máshogy fogalmaztam volna meg a kérdést), pusztán egy esély-számra vagyok kíváncsi. Köszi a megértést! :)
En meg szoktam simogatni mas kutyajat, de nem azert, h felszedjem a gazdajat. Nagyon odavagyok a kutyakert! 8-10 kg feletti kutyakat szoktam simogatni.
N
Én a kutyát nézem meg, nem a pasit. Ugyanúgy, ahogy a kocsiknál... nem egy pasi égett már be, mert azt hitte őt bámulom, és mikor nem reagáltam a kifejezéseire, akkor koppant, hogy bizony a kocsija nagy szám, nem ő.
Ha oda is mennék egy pasihoz a kutyája miatt, akkor sem tudna felszedni. Illetve ha odamegyek, akkor már állatvédőket vagy rendőröket is hívok állatkínzás gyanúja miatt. Főleg ha szegény kutyát csak a farka miatt tartja a "férfiú".
Ne haragudjatok, de egyik-másik válaszoló rettentően beteg lelki világú. És még ezek szólnak be másnak, ahelyett, hogy a maguk portáján néznének először alaposan szét...
Ismeretlen embert, úgy, hogy ezek szerint egyáltalán semmit nem tudnak róla, és ilyen undorító hazug dolgokat engednek meg vele szemben!
Sajnálom, ha valaki, akkor én ezt egyáltalán nem érdemlem.
Remélem most büszkék vagytok magatokra, hogy emberhez nem méltóan reagáltatok, jól mondták, ha azt akarod, hogy alaptalanul belegázoljanak a lelkivilágotokba, gyertek a gyakorisenkiháziakra. Ti beszéltek vadidegenekről és állatairól meggondolatlanul rosszat - de ti vagytok az állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!