Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgatok egy sráccal aki nagyon aranyos, de külsőre nem az esetem. Ez változhat?
Hihetetlen jófej és aranyos, baromi jól kijövünk, de kicsit aggódom amiatt hogy hát nem éppen az ideálom külsőre. Nem csúnya csak nekem úgy általánosságban nem tetszik ez a típus.
Szóval szerintetek a személyisége meg ő maga ellensúlyozhatja ezt meg elfeledtetheti?
2-es csak nem tudom hogy csinálhatnám hogy jó legyen :)
3 : nem nem dagi, inkább elég vékony, meg azért én díjazom ha egy férfi férfiasan néz ki
Aha szóval nem férfias?És ezt miben állapítottad meg?
Egyébként ha kicsit bejön,akkor később bele szerethetsz még.
a feleségem kifejtette hogy régebben egyáltalán nem tetszettem neki
de aztán valahogy egyre vonzóbbnak talált
ekkor még csak barátkoztunk éveken át
aztán mire egy pár lettünk már elég jóképűnek talált(állítólag)
a legmeglepőbb felfedezés ebben az volt számomra hogy ez valóságértelmezése retroaktívnak bizonyult
már pár éve házasok voltunk mikor egy dobozból előkerültek költözésnél régi fényképek még a kapcsolatunk előtti barátság szakaszból amikor állítólag egyáltalán nem talált vonzónak, de a kép láttán azt mondta hogy "de cuki vagy ezen a képen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!