Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor hallottátok ezt már a randi után a nőtől, hogy "ne haragudj nagyon aranyos vagy de többet nem tudok elképzelni"?
Aki mar tobb, mint 10x hallja, az elgondolkodhat azon,hogy valamit rosszul csinal. Ja, hogy konnyebb a noket kollektiven utalni? Akkor bocs. :D
23L
#4 mégis min? Bejárok dolgozni, el tudok beszélgetni szinte bármiről, nem vagyok fogyatékos, nincs káros szenvedélyem, vannak céljaim, hobbim, életem, érdeklődési köröm.
Min kéne elgondolkodnom ezek után?
tipikus női sablon szöveg. Változzon a pasi, rúgja fel az megszokott életét miattunk, csak azért mert mi nők vagyunk és mi nem fogunk változni 1 pasi miatt se! bla bla bla
4-ea vagyok. Szerintem nem csak a randikra igaz, hanem minden masra az eletben, hogy ha valamit allandoan ugyanugy csinalsz, akkor allandoan ugyanazt az eredmenyt fogod kapni. Es ha azok a nok, akik kikosaraznak, mas ferfival/ferfiakkal ossze tudnak jonni, akkor nehogy mar nekik kelljen valamin valtoztatniuk. Ilyenkor nyilvanvalo, hogy nem bennuk van a hiba, hanem abban, aki 10 KULONBOZO csajtol kapja meg ugyanazt az EGYFELE velemenyt. Es ha meg valakinek nincs szuksege valtoztatasra, mert ugy is kepes elerni, amit akar (ez esetben kapcsolatot kialakitani az ellenkezo nemmel)? Akkor is ok a hibasak? Mert neked nem jott ossze? Ez mar irigykedes.
Es ha valakit tizedszerre is elutasitanak, mert tizedszerre sem hajlando valtoztatni a taktikajan, akkor megis ki az, aki nem akar megvaltozni? Hmm? :)
Ahogy elnézem tök mindegy, az első benyomást elszúrod onnantól game over.
Csak akkor mi van #4, ha valaki több taktikát, stratégiát is megpróbált már? A humortól kezdve a keménykedésen át a "leszarok mindent laza vagyok" és még a törtetést is...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!