Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (Nők? ) Ti szeretitek az óriás testű aranyos kutyákat is (pl. leonbergi), vagy inkább csak a közepes méretű édeseket favorizáljátok (pl. szamojed, farkasspicc)? Esetleg valaki kedvel (het) i a komondorokat, kuvaszokat is?
Figyelt kérdés
Nagy számok törvénye alapján odamennének lányok a fentebb sorolt típusok egyik, vagy másik példányához "kedveskedni, simogatni" őket, aztán ha szimpi a sétáltató, akkor "ottmaradni beszélgetni" :) a férfiúval?
Az egyáltalán nem érdekel, ha konkrétan te nem mennél oda (akkor máshogy fogalmaztam volna meg a kérdést), pusztán egy esély-számra vagyok kíváncsi. Köszi a megértést! :)
2016. márc. 9. 01:00
11/14 A kérdező kommentje:
Ne fárasszátok a kezecskéiteket, nem olvasom el az újabb alaptalan sértegetéseiteket.
Bár ezek után már azt is el tudom képzelni rólatok, hogy hiányzik az értelmező szótáratokból az alaptalan szó jelentése.
Nem is tudom engem, vagy sokkal inkább titeket kellene valójában sajnálni.
2016. márc. 9. 09:41
12/14 anonim válasza:
Szeretem a leonbergit, de nem mennék oda megsimogatni :). Max egy bichont.
13/14 anonim válasza:
Kutyát simogatni bárkihez odamennék, de alapvetően olyan embert keresek, akinek nincs háziállata, mert én nem tudnék értük felelősséget vállalni.
14/14 anonim válasza:
Egyiket se, én a normális méretű komoly sportkutyákat szeretem. A cuki kutyákat ki nem állhatom, az óriások meg életképtelenek, rövid ideig élnek és nem használhatók semmire. A komondorok, kuvaszok meg elég egydimenziós, (kutya)társaságba nem való fajták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!