Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác hang alapján 'tanulatlannak' hallatszik, de amúgy nagyon kedves, aranyos, akkor mi a helyzet?
Van egy srác, akivel pár hete megismerkedtem a neten. Minden szèp és jó volt (attól eltekintve, hogy egyáltalán nem egy szőke herceg típus, de nem foglalkoztam ezzel, mert tènyleg nagyon normálisnak tűnik eddig), kb addig a napig, míg fel nem hívott.
Szerencsére nem az a tipikus '2 bites agyú' hang alapján, de mégis hallani lehetett, hogy nem éppen diplomás körökben forog.
Ilyenkor mi a helyzet?
Hát most 2 oldalról nézem
1.Lehet amúgy tök értelmes. Nagypapám is parasztosan beszél picit, mégis nagyon okos, mindent megold, tök jó találmányai vannak.
2.A cigók is így indulnak. Nagyon "árányosán" tolják a kis beszíggyüket, me hát jáj csókolomakezsitlábad... Szóval nem mindig jó.
Jobb lenne egy 2bites kubai "macsó" egyszer használatosa lenni? (nem reklámozok,szerintem tudjuk kiről van szó ;))
Ha egy telefonhívás alapján be tudod lőni a csávó iqját,akkor a következő Got Talentben ott a helyed :D
Tájszólás? Mert, ha igen, akkor te vagy műveletlen, ha azt hiszed, hogy ez összefügg a tanultsággal.
Ha más (trágár beszéd, rossz mondatalkotás), akkor pedig próbálj belevinni értelmes témákat a beszélgetésetekbe, és majd akkor megtudod, hogy mennyire műveletlen az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!