Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a srác hang alapján 'tanula...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác hang alapján 'tanulatlannak' hallatszik, de amúgy nagyon kedves, aranyos, akkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel pár hete megismerkedtem a neten. Minden szèp és jó volt (attól eltekintve, hogy egyáltalán nem egy szőke herceg típus, de nem foglalkoztam ezzel, mert tènyleg nagyon normálisnak tűnik eddig), kb addig a napig, míg fel nem hívott.

Szerencsére nem az a tipikus '2 bites agyú' hang alapján, de mégis hallani lehetett, hogy nem éppen diplomás körökben forog.

Ilyenkor mi a helyzet?

2016. jan. 25. 22:55
1 2
 11/13 Blade Bone ***** válasza:
Nekem is elég gáz a hangom, mert mély és mikor halkan dumálok, nemigazán érteni belőle sok mindent. Viszont mikor gáz van és ráordítok valakire az meghúzza magát. :D De ami a legeslegjobb, hogy sosem hallani a hangomon mikor be vagyok rezelve. Szóval szerintem ennek is van jó és rossz oldala is, na és azt ne feledd, hogy valamennyit a telefon is torzíthat.
2016. jan. 26. 01:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták itten, másik megyében, hogy eléggé tájszólásos vagyok. Én ezzel úgy vagyok, hogy itt legalabb egyedi vagyok, ha nem tetszik valakinek nem tudok azzal mit kezdeni. De Páromnak nem volt ez hátrány amikor meghallott élőben, azt mondja az tetszett neki. Nem rendelkezem átlag feletti IQ-val, de hülye sem vagyok azért, ez nálam nem függ össze a beszéddel.

Na hogy az neki most tájszólás e vagy beszédhiba, azt te tudod eldönteni. Vagy csak olyan kicsit furán beszél. Találkozz vele aztán majd ott meglátod. Telefonon is másabb a hang. Élőben az igazi!

2016. jan. 26. 08:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi alapján szűrted le a hangjából? Tévedés ne essék, általában én is meg tudom állapítani valakiről 10-20 perc beszélgetés után, hogy diplomás-e vagy sem, olyan 80% pontossággal, de soha nem a hangja alapján, hanem az alapján, amit mond (véleménynyilvánítás, érvelés, ilyesmi). A hang az genetaikai adottság, a kiejtés meg származásfüggő.
2016. jan. 26. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!