Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác hang alapján 'tanulatlannak' hallatszik, de amúgy nagyon kedves, aranyos, akkor mi a helyzet?
Van egy srác, akivel pár hete megismerkedtem a neten. Minden szèp és jó volt (attól eltekintve, hogy egyáltalán nem egy szőke herceg típus, de nem foglalkoztam ezzel, mert tènyleg nagyon normálisnak tűnik eddig), kb addig a napig, míg fel nem hívott.
Szerencsére nem az a tipikus '2 bites agyú' hang alapján, de mégis hallani lehetett, hogy nem éppen diplomás körökben forog.
Ilyenkor mi a helyzet?
Nekem azt mondták itten, másik megyében, hogy eléggé tájszólásos vagyok. Én ezzel úgy vagyok, hogy itt legalabb egyedi vagyok, ha nem tetszik valakinek nem tudok azzal mit kezdeni. De Páromnak nem volt ez hátrány amikor meghallott élőben, azt mondja az tetszett neki. Nem rendelkezem átlag feletti IQ-val, de hülye sem vagyok azért, ez nálam nem függ össze a beszéddel.
Na hogy az neki most tájszólás e vagy beszédhiba, azt te tudod eldönteni. Vagy csak olyan kicsit furán beszél. Találkozz vele aztán majd ott meglátod. Telefonon is másabb a hang. Élőben az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!