Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakinek egy bizonyos életszakaszban nem kellettél, de később meggondola magát?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 13:59
1/9 anonim válasza:
Volt, de nyilván addigra már rég lezártam és rég nem érdekelt.
3/9 anonim válasza:
Volt, de akkor már nekem nem kellett. :)
4/9 anonim válasza:
Többször is előfordult, de ahogy az előzők is írták, akkorra már elmúlt a varázsuk.
5/9 anonim válasza:
Volt. Nekem ő volt életem szerelme, éveken át vágyakoztam utána, de amikor először össze hozott minket az élet, akkor kezdte az egyetemet, nem fért bele az életébe egy barátnő.
Amikor másodjára kezdtünk neki, eltelt már pár év, a mester diplomáját csinálta, a munkáját is akkor kezdte, nem találta a helyét az életben.
Én megjártam külföldhöz, kint éltem, dolgoztam, de nem tudtam elfelejteni.
Harmadjára is nekifutottunk, akkor sem indult zökkenőmentesen a dolog, de aztán sínre kerültünk, és már lassan 5 éve együtt vagyunk, együtt élünk.
7/9 anonim válasza:
Többször is volt, de én nem játszom ezt, akkor én lezártam. Ott volt a lehetőség, nem élt vele, így járt.
8/9 anonim válasza:
Volt, előzőleg vágytam is hogy megtörténjen, de most már tudom, hogy nem érdemel meg, ha közeledik a leghatározottabb módon zárom el a lehetőségeit a kapcsolatfelvételre, megérdemli a hiányom én pedig a szabadságom!
9/9 anonim válasza:
Volt. 9.-10. Osztályban eléggé bejött a pastársam, de akkor még nem voltam a szemében nő. 12.-ben felkért a szalagavatón táncolni és utána a ballagásig próbálkozott, de akkora már nekem volt semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!