Voltak olyanok köztetek biztos akik egy bizonyos életszakaszban döntésképtelenek, esetleg ötlettelenek voltak, mint karrier ill. az élet egyéb területén. Ti hogyan birkóztatok meg ezzel?
Én is 20 éves életképtelen lány vagyok. Pacsi!
Mindig is voltak terveim a jövőmre nézve. Aztán, hogy eljött a választás ideje leblokkoltam.
Úgy 1,5 éve azt se tudom, hogy egyáltalán mit szeretek és mit nem. Mi a hobbim, mi a kedvenc színem. SEMMI. Párkapcsolat :D jó vicc, olyan szinten döntésképtelen vagyok, hogy egy ilyen kaliberű témát meg se célzok.
A továbbtanulás pedig megérne egy külön misét is.
Természetesen minél tanácstalanabb voltam, annál inkább leromlottak a jegyeim. Már esély sincs arra, hogy egyetemre menjek!
Jelenleg 5 évet adtam magamnak arra, hogy összeszedjek 5 millió forintot. Aztán utánam az özönvíz 1 éves hátizsákos null komfortos utazás a nagy világban!
Az sem érdekel, ha wc pucolással vagy aszfaltozással szenvedem össze a pénzt. De végre jött 1 löket, hogy egyáltalán dolgozni elkezdjek. Mert eddig csak tengtem-lengtem mint gólya fos a levegőbe.
helo 23/f én is így vagyok ezzel csak anyagilag a másik oldalról mivel én a teljes semmit művelem egy ideje mivel az egyetemen szembesültem azzal hogy nem elég nézni ki a fejemből már így az nem jött össze.még nem birkóztam meg ezzel, bár sok dolog van ami érdekel csak nem tudok egyet választani amihez lenne erőm és szorgalmam véghez vinni.
bár az is gond kissé hogy bármihez szeretnék kezdeni gyorsan feladom és ügyetlennek butának érzem magam ezért másba belekezdeni is elég nehéz.
sajnálom hogy nem tudtam segíteni csak részvétet és együttérzést nyilvánítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!