Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért gondolják, hogy bizonyos eredmények felmutatása (külső, anyagiak, intelligencia) miatt már joguk van a nőhöz?
Elutasításnál meg megy a sírás, hogy pedig ő ilyen, meg olyan, de én ezt nem tudom értékelni. Abból, hogy vannak jó tulajdonságai, miért következne az, hogy bárkit megkaphat?
Ez olyan, mintha én foglalt pasitól elvárnám, hogy csalja meg velem a barátnőjét, mert nekem nagyobb a mellem. Ha nem teszi, akkor meg hisztiznék, hogy milyen hülyék a férfiak. :D
Jogom a nőhöz, mert férfi vagyok.
Ha visszautasítanak, nem sírok, hanem mint egy úriember veszem a kalapomat (szó szerint, mint a filmekben) és elmegyek.
Utána úgyis ő fog keresni, hogy "jaj, nem is gondoltam úgy, hiányzol, stb.)
Mert nem találkoztunk.Nem szoktam sírni,hanem továbbmegyek.
Nem tom honnan veszed ezt.Főleg nem fogok mutogatni semmit,nem vagy te vizsgáztató,hogy mutogassam az eredményeimet.
"Max próbálkozni van jogotok, nem a nőhöz"
Tévedsz. Ahogyan egy tekintélyes nőnek joga van a férfiakhoz, úgy egy tekintélyes férfinak is joga van a nőkhöz.
A világtörténelem során ez mindig így volt, a feminista fasságokat meg kerüld. Nekik nincs jogouk a pasikhoz, mert utálják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!