Az miért van h bizonyos intelligenciahányados felett az emberi agy számára elviselhetetlen a "Való Világ" című műsor?
Sziasztok
Nagyon komoly problémám adódott az elmúlt nap! TV nézés közben véletlenül rákapcsoltam valami retekklub nevű csatornára ahol épp az előbb említett műsort sugározták. Nem néztem 5 percet se, de a következő tüneteket tapasztaltam magamon: fejfájás, hányinger, hányás, hasmenés és székrekedés egyszerre, hajhullás, belső vérzés, agysejtek fokozott elhalása. Még szerencse h a műsor utolsó 5percét láttam, így amint vége lett, sikerült kikapcsolnom a tv-t. Online felületen rákerestem a tünetekre és egyből kihozta h az aki egy lapát tehénszar felett köröző génmódosított bogár petéiből korcsan kifejlődő utódának nemi szervével épített szarpáncélján megbújó élősködő végbelénél kapaszkodó prokariótánál okosabb annak az agya felmondja a szolgálatot ha 8percnél többet lát ebből a "műsorból". Szerintem tömeges népirtásra készülnek a világ vezetői, és ezek már a kísérletezések. Ti mire tippeltek miért van ez?
Forrásmegjelölés:
*retekklub létezése: [link]
*szarpáncél létezése: [link]
*tömeges népirtás: [link]
Még a sötétnek tartott románok is jobban megérdemelnék a diplomát mint ti: [link]
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1-2 reklámját, bemutatóját láttam, nem érdekel.
Valóvilág? Ezek mindig isznak, jobbnál jobb kajákat kapnak,
messze van ez a való világtól.
Dolgozzanak, esténként görnyedjenek a befizetetlen számlák felett, ne a szexen, cigin, pián járjon az eszük.
Való Világ? inkább Tahó világ.
De mindenki azt néz, amit szeret, kikapcsolja. Nem nézem, de nem ítélem el, akinek ez a műsor bejön.
Na és? Én meg nézem a Ridikült, meg a NaNááá műsort.
Az sem (mindig) a valóvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!