Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már Gyk-s élő találkozós ismerkedés összejövetel vhol magányosoknak, keresőknek ujrakezdőknek-milyen számban megy itt az ismerkedés valós, sikeres, van értelme ilyet rendezni?!?
Ha lesz is ilyen akkor annak pontos megnevezése "Tömegverekedés" lesz. Mondjuk egy Gegi vs Balázs ütközet érdekes is lehetne.
Ismerkedés itt? Ugyan már :D Ezen az oldalon mindkét nem legrosszabbjai sorakoznak fel, még azok is érintettek akik önmagukat ilyen "full-menő-arcoknak" állítják be.
Van aki tényleg ilyesmit gondol? Mert karikatúrának jó ez az elképzelés, de TÉNYLEG van olyan itt aki ilyesmit gondol?
Bár abból kiindulva, hogy sokan azt hiszik, hogy a politikusok "értünk vannak", meg azok a kis szar adományok tényleg eljutnak az éhezőkhöz (és nem nyúlja be a szervező) meg ilyenek... Az emberek (mindkét nem) hülyék.
Én az első párom itt ismertem meg, vagyis a humor kategóriában. Régen kicsit többet lógtam fent itt, mint kellett volna! :D
5 évig voltunk együtt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!