Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz az ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nemsokára 30 leszek és sosem volt barátnőm. Nem értem mi van a mai lányokkal mert régen az őseinknek már rég volt kapcsolata 30 éves kor előtt de a mostani ismerkedések egyszerűen nem megy. A lányok elutasítoak meg nem írnak ez lehet azért mert sok srác ráír egy lányra és elegük lesz belőle de lehet más oka ezt nem lehet tudni. Viszont így az ember nem tud felnőni. Én se tudok. Sosem volt kapcsolatom ezáltal nem tanulom meg a felelősséget meg azt figyelni valakivel vagy foglalkozni valakivel, nem tanulom meg a szeretetet, nem lesz kivel eltöltsem majd az éveimet, nem lezs kivel elmenjek utazni, vagy kirándulni vagy akárhova és sorolhatnám. Szülőkkel élek együtt mert lakásra nincs pénz és mondják ezt a CSOKOT de az is csak úgy lehet ha az ember kapcsolatban van. Tehát úgy ahogy a járásnak a beszédnek mindennek megvan a maga ideje. Amikor az ember megtanul járni meg beszélni vagy iskolába megy tehát mindennek megvan az ideje. Viszont ahogy én látom több a szingli srác mint nő és rengetek srácnak meg egyáltalán nem jut nő vagy egész egyszerűen nem akarnak kapcsolatot velük a lányok, ahogy velem se. Hogy ennek mi az oka? Ők maguk sem tudják, csak ez később beteggé etszi az embert és a magányságba 40 éves kortól azt modnják a tudosok bele lehet halni. De nem nem tudom én mrá mit csináljak. Társkeresőkőn nem írnak vissza a lányok, az utcán nem lehet, és rengeteken meg foglaltak erre még rámegy az hogy mindenki az utcán is úgy nyomkodja az okostelot hogy nem is figyelnek a másik emberre. Tehát én már feladtam.

29/f

2021. febr. 4. 21:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszel neki, van ilyen. Társkeresőn egy csinos nő napi 50-100 üzenetet kap, de még egy átlagos nő is könnyedén 10-et, viszont ezeknek az üzeneteknek a többsége egyéjszakás ajánlat. Képzeld magad a helyében, pár hónap után képes lennél mindenkinek válaszolni, hogy köszönöm, de nem vagy szimpatikus? Arról nem is beszélve, hogyha válaszolnak sokszor el vannak hordva mindenféle prostinak csak azért, mert nem érdeklődik az aktuális férfi iránt.

A férfi VÁLASZTOTT, hogy kezdeményez egy számára szimpatikus nőnél, amit a nő elfogad vagy sem. Ha a férfi nem ír, a nőnek esélye nincs a férfinál, ha a nő nem fogadja el a kezdeményezést, szintén nem lesz folytatás. Kétoldalú a dolog.

2021. febr. 5. 16:15
 32/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, de először azért mégiscsak te választod ki, milyen lányokra írsz egyáltalán, tehát te vagy az első, aki szelektál.

Vagy minden nőnek írsz a társkeresőn?

2021. febr. 5. 16:28
 33/38 A kérdező kommentje:

Hát nem top modellekre írok rá. És nem minden a külső. Én nem a külsőségeket nézek. Ha valakinek nagyon jó a bemutatkozó szövege és ezáltal szimpatikus akkor ráírok. Aztán látom hogy olvasta de nem reagált semmit. És nicns itt semmi kétoldalúság. Én már 10 éve probálkozok sikertelenül azt látom és tapasztalom hogy egy nő választhat 1000 férfiból akit akar viszont egy férfi 0 nőből választhat.

Erről van egy példa: Adott mondjuk egy üzletember és egy egyszerű munkás ember mondjuk. A lánynak tetszik mind a kettő a belső meg a külső egyaránt. Viszont az üzletembernek sok pénze van és a lánynak ezááltal megkönnyíti a dolgát a későbbiekben anyagiakban is. Így a lány őt fogja választani amivel semmi probléma nincs. Fordítva viszont nincs. Én nem láttam oylat hogy két nő probálkozna egy pasin tehát a nők kezdeményeznének. Egy nő és tökmindegy hogyan néz ki bárkit megkaphat aki éppen szingli férfi. A férfiak agya másképp gondolkodik. A férfiak azért nem etszik magasra a lécet egy nővel szemben mert a férfiak egy,ás között nincs a szeretet tehát az a lágy kedvesség mint mondjuk a nőkben péládul egy öleleés vagy psuzi vagy akármi. Egy férfinak viszont ügye szüksége van ezekre de csak egy nő tudja azt megadni neki. Na most ebben az esetben verseny folyik már ebben a században lassan egy nőért és azért kap egy lány kinézetétől független 5000 levelet naponta. Egy nő viszont ezáltal nagyon magasra teszi fel a lécet tehát rengetek az elvárása a férfiakkal kapcsolatban mivel megteheti és akinek nem jut csaj az a srác meg előbb utóbb deprtessziós lesz végül vagy öngyilkos lesz vagy olyan szerencsés hogy a munkája eltereli a figyelmet és sikeres lesz legalább abban de akinek az se jut tehát semmiben nem szerencsés se anyagilag se karrier szempontjából se párkapcsolat szempontjából az előbb utóbb akár fel is kötheti magát így mükdöik az emberi agy mivel ez már átmegy a tűrőképességen sajnos.

2021. febr. 5. 21:58
 34/38 anonim ***** válasza:
60%
Látod, ezért kellene, hogy legyenek barátaid, élj a való életben, ne csak egy neten írogató Pistike legyél, tapasztalj mi hogyan működik, hibázz, ha úgy alakul, de tanulj belőle, mert jelenleg nagyon álomvilágban élsz.
2021. febr. 5. 22:17
 35/38 anonim ***** válasza:

27#-re válasz:

Mint magad is lehoztad a különbség 25 éveseknél 5%-ot is meghaladja, ami azért igenis számottevő, nem elhanyagolható.

De azt is látom hogy a férfiak legtöbbször nem csak emiatt nem találnak párt, sok más tényező is van, közte a férfi szociális képességeinek a hiánya, aláírom hogy ez is súlyos gond tud lenni.

De akkor letisztázhatjuk hogy férfiként már csak amiatt a néhány % különbség miatt sem könnyű a társkeresés, nem marad választék

Ezt én élőben tapasztalom férfiként, a párkapcsolatra kifejezetten alkalmas nők szinte mindig foglaltak

2021. febr. 5. 23:21
 36/38 anonim ***** válasza:
76%

35-ös, nem gondoltál meg rá, hogy a párkapcsolatra kifejezetten alkalmas lennél, te is foglalt lennél? Lehet, hogy itt van a gond.

Azt hiszitek, normálisak vagytok, pedig nem.

2021. febr. 6. 08:30
 37/38 anonim ***** válasza:
62%

36#

Nem, nem gondoltam rá, nem is fogok ilyet gondolni.

Attól hogy valakinek sokkal könnyebb a párkeresés még semmivel sem "normálisabb" mint én, tapasztalom ezt élőben nap mint nap, így soha az életben nem győznél meg

2021. febr. 6. 10:03
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
36-ha nem egy kő alatt élnél, láthatnád mennyi retek embernek van párkapcsolata, akik 1 karéj kenyeret nem érdemelnének, nemhogy párt :D
2021. febr. 6. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!