Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz az ismerkedés?
Nemsokára 30 leszek és sosem volt barátnőm. Nem értem mi van a mai lányokkal mert régen az őseinknek már rég volt kapcsolata 30 éves kor előtt de a mostani ismerkedések egyszerűen nem megy. A lányok elutasítoak meg nem írnak ez lehet azért mert sok srác ráír egy lányra és elegük lesz belőle de lehet más oka ezt nem lehet tudni. Viszont így az ember nem tud felnőni. Én se tudok. Sosem volt kapcsolatom ezáltal nem tanulom meg a felelősséget meg azt figyelni valakivel vagy foglalkozni valakivel, nem tanulom meg a szeretetet, nem lesz kivel eltöltsem majd az éveimet, nem lezs kivel elmenjek utazni, vagy kirándulni vagy akárhova és sorolhatnám. Szülőkkel élek együtt mert lakásra nincs pénz és mondják ezt a CSOKOT de az is csak úgy lehet ha az ember kapcsolatban van. Tehát úgy ahogy a járásnak a beszédnek mindennek megvan a maga ideje. Amikor az ember megtanul járni meg beszélni vagy iskolába megy tehát mindennek megvan az ideje. Viszont ahogy én látom több a szingli srác mint nő és rengetek srácnak meg egyáltalán nem jut nő vagy egész egyszerűen nem akarnak kapcsolatot velük a lányok, ahogy velem se. Hogy ennek mi az oka? Ők maguk sem tudják, csak ez később beteggé etszi az embert és a magányságba 40 éves kortól azt modnják a tudosok bele lehet halni. De nem nem tudom én mrá mit csináljak. Társkeresőkőn nem írnak vissza a lányok, az utcán nem lehet, és rengeteken meg foglaltak erre még rámegy az hogy mindenki az utcán is úgy nyomkodja az okostelot hogy nem is figyelnek a másik emberre. Tehát én már feladtam.
29/f
Kedves Kérdező, képzeld el, hogy a csúnya, gyári munkás fiúknak is van nője.
Évente 90 ezer gyerek születik, ergo évente 90 ezer férfinak van olyan szintű kapcsolata, hogy abból gyerek legyen - de jó, mondjuk azt, hogy vannak, akik évente több gyereket csinálnak, vigyük le 80 ezerre ezt a számot.
Szerinted ezek alapján csak a férfiak felső 10-20%-a jut nőhöz?
És a kérdés még mindig az, hogy neked megfelelne a 150 kg-os feleség?
Márpedig fiatal korosztályban (40 alatt) igenis férfitöbblet van, nem súlyos, de komoly hatása van ennek is.
Pont azért fordul meg ez a tendencia 40-50 felett mert a szerencsétlen férfiak jobban kidöglenek ebben a korban mint a nők, s ezután (50 felett) lesz nőtöbblet, fordul a kocka.
De kinek kell akkor már nő?
A KSH 2020-as adatai szerint ( [link] a fiatalok (20-30) éves korosztályban ha végignézegeted, kb 51-49, 52-48% a nemi eloszlás. Tehát 1-2%-kal több a férfi, ami elenyésző különbség. Ez pl a 25 éveseknél (összesen 122 605 fő) ha kiszámolod, azt jelenti, hogy a 25 évesek között 3607-tel több férfi van országszerte, mint nő (63 106-59 499).
De ha valóban ez az 1-2% mind itt van, és gyakorikérdéseken éli ki a bánatát, hogy amiatt nem talál nőt, mert férfitöbblet van, akkor áldásom a panaszkodásotokra.
28# Nagyon sok meleg, és biszexuális férfi létezik, mire alapozod, hogy kevesebb, mint nőknél? Párkapcsolat nem úgy működik, hogy egy nő kiválaszt egy férfit és onnantól kapcsolatban vannak, hanem amelyik férfi szimpatikus számára ad jeleket, amivel a férfi vagy él vagy sem. Az is előfordul, hogy egy férfi udvarol egy nőnek, aki idővel megszereti, hiszen egy önbizalom és kitartás megszépíti a férfit. Ebből is látszik, hogy fogalmad nincs az emberi kapcsolatokról, csak filmeken, hallomások alapján szocializálódtál.
Azért nincs barátnőd, mert kifogásokat keresel és másoktól fél füllel hallott dolgokban hiszel. Ha ezek a kifogások megnyugtatnak hidd ezt, viszont nem értem mi értelme volt így a kérdésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!