Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira nehéz megérteni, hogy vannak emberek, akiknek problémát okoz az ismerkedés?
Ezt a kérdést ne rossz hangnemben tessék értelmezni. Nem olyan "utálom a világot, tényleg mindenki ennyire hülye?" dologra gondolok. Se nem az önsajnáltatás itt a cél.
Csak például nekem már mióta eszemet tudom, problémát okoz az ismerkedés. Szinte mindenféle szinten. De ezt már megszoktam és megtanultam vele együtt élni. Viszont ami még mindig nem fér a fejembe, hogy miért van az, hogy az emberek túlynomó többségének az felfoghatatlan, hogy valakinek az ismerkedés valaha is problémát okozna. És vagy nem akarják elhinni, vagy csak gúnyolódnak ill. próbálják a másikat egyből bombázni olyanokkal, hogy "Nyuszi vagy. Kapard össze magad. Ne legyél szánalmas. Legyél férfi..."
Nekem például van egy ismerősöm, aki pedig pont az ellenkezője ennek: vagy 1000 ismerőse van mindenféle társasági oldalon (Facebook, Instagram) és állandóan a telefonon irkál olyan emberekkel, akiket az életében nem látott, vagy 10 éve látta őt utoljára amikor véletlenül nekiment a folyosón és bocsánatot kért tőle.
Nekem meg például ez valamilyen szinten felfoghatatlan, hogy mégis miről tud az ember napokig, hetekig írni valakivel, akit tényleg csak egyszer látott, 10 éve (példa). De ennek ellenére én nem gúnyolom ki a másikat azért, amit csinál.
#3 - Eléggé introvertált, megfontolt természetem van. Szó szerint lefáraszt, ha túl nagy a társaság körülöttem, túl sok emberrel vagyok körülvéve. Ez nem nagyon visz előre ami azt illeti... :D
Másik dolog pedig az önbizalomhiány és az önkritika keveréke. Elég kritikus tudok lenni magammal szemben. Amiért mások leszedik az égről a csillagokat örömükben én gyakran természetesnek veszem - örülök neki, de nem tartom magam jobbnak ezáltal - gondolok itt olyasmikre, amit az ember az élete folyamán elér(t).
Abszolút igaza van a kettesnek.
Ha ehhez még hozzájön a túl könnyen ítélkezés, akkor jönnek a kérdésedben szereplő beszólogatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!