Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz ázsiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz ázsiai pasikkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan vannak Magyarországon és szívesen ismerkednék velük, mert nagyon tetszenek. Viszont nem tudom hogy ismerkedjek, nagyon zárkózottnak tűnnek. Nem nyitottak a magyar lányokra?

22l

2020. aug. 29. 11:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Mert Ázsia messze van?
2020. aug. 29. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Külön csoportokba élnek itthon is szerintem. Félnek gondolom, hogy a pénzükre hajtasz vagy a nyelvet nem beszélik jól. Meg mégis csak egy idegen országban vannak. Lehet ezek is közre játszanak. De próbálkozni kell
2020. aug. 29. 11:39
 3/13 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem költözz Ázsiába, fajáruló.
2020. aug. 29. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

# 3

Az egész emberiség egyetlen faj.

2020. aug. 29. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
#4-es, akkor menjetek együtt🤮
2020. aug. 29. 13:37
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Nekem magyar párom van, de ettől még elítélem az ilyen fogyatékos, tudatlan szemétrakásokat. Az emberiség EGY FAJ. Homo sapiens sapiens mind. Felfogod?
2020. aug. 29. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Mert ők nem olyanok, mint a fehér csajok szutyka, akik össze állnak F meg C meg A pasikkal.

Nekik tisztességes NŐ kell, olyan "feleség alapanyag" kategória.

2020. aug. 29. 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:
3. Orbán Úr maga az?
2020. aug. 29. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
8%

Miért nem jó neked egy magyar gyerek? Vagy ha egzotikusabbra vágysz, akkor egy sukár cigánygyerek? Az ázsiai biztos nem pakolna meg úgy, mint egy raj cigány gyerek😄

Az ázsiaiaknak a farkuk se valami nagy, meg vékony is.

2020. aug. 29. 17:57
 10/13 anonim válasza:

9-es,

Már bocs, de a magyarok nem keverednek a cigányokkal.

2020. aug. 31. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!