Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezebb most ismerkedni 20-25 évesen, mint 10 évvel ezelőtt?
Én most 25 vagyok, tehát nem igazán pasiztam 15 évesen. Viszont a környezetem sokkal nyitottabb volt, mint manapság. A régen nyitott emberek mára teljesen bezárkóztak, ez általánosságban elmondható a családomra, barátaimra, ismerőseimre. Szerintem most nehezebb komoly kapcsolatot találni, sokkal zárkózottabb mindenki, mindenki a neten él, a fiatalok pedig már ebbe is születtek bele, 2-3 éves gyerek magának benyomja a mesét WTF 8 éves koromig a tv-t nem tudtam egyedül bekapcsolni..
Na mindegy, lényeg, hogy nehezebb, de nem esélytelen. Talán 10 év múlva még nehezebb lesz.
30 vagyok.
Mar 5 eve is siman osszehoztam randit egy tarskreson. 10 eve meg tok jo volt ismerkedni. Nem voltak tul magas elvarasok, nem iteltuk el a masikat egybol, nyitottabbak voltunk. Egy csomo lany ismerosom is volt.
Ma meg annak orulok, ha evente egy randi bejon. De mar nem szamitok erre sem.
Sokkal nehezebb. 10 évvel ezelőtt voltam 22 éves.. voltak napok, amikor 10 csajjal beszélgettem társkeresőt egyidőben.. azt se tudtam kinek mit írok...
Most? 100 levélből kb 1 válaszol, az is passzív, érdektelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!