Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezebb most ismerkedni 20-25 évesen, mint 10 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés
Most a pandémiától eltekintve, általánosságban
2021. febr. 3. 18:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
28%
Igen, főleg a mostani COVID helyzet miatt
2021. febr. 3. 18:28
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
Hüüüü! De ravasz kérdés! Megválaszolásához épited már az idögépet?
2021. febr. 3. 18:33
 3/29 A kérdező kommentje:
Én azt érzem hogy most mind a férfiak, mind a nők is felszínesebbek és sokkal többet ítélkeznek, mint régebben.
2021. febr. 3. 18:33
 4/29 anonim ***** válasza:
38%
Erre senki se tud neked válaszolni, mivel senki se tapasztalta mindkettőt.
2021. febr. 3. 18:43
 5/29 anonim ***** válasza:
49%
Én 35 vagyok és tudom milyen volt 10 éve, ezerszer nyitottabbak voltak a nők, mint manapság.
2021. febr. 3. 19:02
 6/29 anonim ***** válasza:
63%

Én most 25 vagyok, tehát nem igazán pasiztam 15 évesen. Viszont a környezetem sokkal nyitottabb volt, mint manapság. A régen nyitott emberek mára teljesen bezárkóztak, ez általánosságban elmondható a családomra, barátaimra, ismerőseimre. Szerintem most nehezebb komoly kapcsolatot találni, sokkal zárkózottabb mindenki, mindenki a neten él, a fiatalok pedig már ebbe is születtek bele, 2-3 éves gyerek magának benyomja a mesét WTF 8 éves koromig a tv-t nem tudtam egyedül bekapcsolni..

Na mindegy, lényeg, hogy nehezebb, de nem esélytelen. Talán 10 év múlva még nehezebb lesz.

2021. febr. 3. 19:26
 7/29 anonim ***** válasza:
23%

30 vagyok.

Mar 5 eve is siman osszehoztam randit egy tarskreson. 10 eve meg tok jo volt ismerkedni. Nem voltak tul magas elvarasok, nem iteltuk el a masikat egybol, nyitottabbak voltunk. Egy csomo lany ismerosom is volt.

Ma meg annak orulok, ha evente egy randi bejon. De mar nem szamitok erre sem.

2021. febr. 3. 19:57
 8/29 anonim ***** válasza:
53%
A csajok az instával élnek már, nem pasikkal:)
2021. febr. 3. 20:05
 9/29 anonim ***** válasza:
27%
Soha nem volt ilyen könnyű ismerkedni, mint most. Kivéve persze aki azt várja, hogy majd anyu-apu elintézik neki a fullos házastársat, ő rossz korba született. :D
2021. febr. 3. 20:08
 10/29 anonim ***** válasza:
32%

Sokkal nehezebb. 10 évvel ezelőtt voltam 22 éves.. voltak napok, amikor 10 csajjal beszélgettem társkeresőt egyidőben.. azt se tudtam kinek mit írok...

Most? 100 levélből kb 1 válaszol, az is passzív, érdektelen.

2021. febr. 3. 20:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!