Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezebb most ismerkedni 20-25 évesen, mint 10 évvel ezelőtt?
Szerintem sem nem könnyebb, sem nem kevesebb: más. Pont ezért valakinek könnyebb lett, mint amilyen 10 éve, van, akinek meg nehezebb.
Egy hozzám hasonló, fura, zárkózott embernek, aki nem szeret nagyon szociális eseményekre járni, nagyon jó, hogy megnőttek a lehetőségek. A környezetemből, akikkel csak úgy összefutottam volna, senkivel nem feleltünk volna meg egymással. (Nem gondolom, hogy bármelyikünk rosszabb a másiknál, csak más). Itt az interneten meg azzal, hogy jóval többet és könnyebben lehet utazni, én sokkal könnyebben találok olyan embereket, akik hozzám hasonlóak legyen szó barátságról, szerelemről vagy szimpla beszélgetőpartnerekről.
Nyilván azoknak, akiknek majdnem mindegy, csak viszonylag normális legyen, nehezebb, mert kevesebb az olyan, aki megalkuszik. Nehezebb annak is, aki elsőre nem tud valami szembetűnőt mutatni a másiknak, és ez alatt nemcsak a helyes/szép arcot, alkatot értem, hanem bármit, mert sokan gyorsabban mondanak nemet, minthogy lenne lehetősége megvillantani az értékeit.
Sokkal nehezebb. 10 évvel ezelőtt voltam 22 éves.. voltak napok, amikor 10 csajjal beszélgettem társkeresőt egyidőben.. azt se tudtam kinek mit írok...
Most? 100 levélből kb 1 válaszol, az is passzív, érdektelen.
Dettó
"Nők is felszínesebbek és sokkal többet ítélkeznek, mint régebben."
- a pasik is, pl tulsuly kozáro ok sok pasinál. (Nem baj, csak egyik kutya máskik eb)
De kár hogy nem társkeresőztem 10 éve, sokmindenből kimaradhattam ezek szerint
28/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!