Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér nőként mennyi az esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőként mennyi az esélyem?

Figyelt kérdés
Szóval kövér nőként mondjuk társkeresőn, vagy úgy egyáltalán ismerkedni? Kellhetek-e egyáltalán valakinek, úgy őszintén?
2021. febr. 2. 18:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
48%
Most lettél kövér? Mert úgy hat a kérdés, mintha most születtél volna
2021. febr. 2. 18:54
 2/30 anonim ***** válasza:
76%
Itt gyakorin sokat válaszolják az ilyen kérdésekre, hogy nekik bejönnek a kövér nők, szóval valaki biztos van, akinek bejössz majd. De mennyi az annyi?
2021. febr. 2. 18:59
 3/30 anonim ***** válasza:
56%
Szexre 24 órán belül. Komolyra már nehezebb lesz.
2021. febr. 2. 19:02
 4/30 anonim ***** válasza:
75%
Ha szép az arcod, és arányosan vagy kövér, (vékonyabb derék, nagy mell, nagy fenék) akkor egy vékony nőhöz viszonyítva kb 50%os lesz a sikered. Ha nem szép az arcod, vagy nem arányosan szexi az alakod (nagy has, extrém kövérség, stb) akkor egy vékony nőhöz képest 10% eséllyel indulsz.
2021. febr. 2. 19:09
 5/30 anonim ***** válasza:
19%
Pár alja proli balf-sz dagadt kocka biztosan rádmozdul, de nagyjából ennyire számíthatsz.
2021. febr. 2. 19:17
 6/30 anonim ***** válasza:
41%

Van egy barátnőm, aki arányosan telt(cici-fenék), na rá bármilyen random ember rámozdul. Beszólogatnak neki, füttyögnek is. Viszont közülük kevés jó pasi...én vékony vagyok, kis mell-kis kerek fenék és engem többnyire békén hagynak a gázos alakok, valamivel kevesebb, de jobb pasi szokott betalálni.

Ha aránytalanul vagy kövér, akkor javaslom fogyj le, mert így jó eséllyel csak a slepp jut.

2021. febr. 2. 19:30
 7/30 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok, csak nehéz. Akkor meg majd a striáim miatt nem fogok kellni, csak a selejtnek.
2021. febr. 2. 19:37
 8/30 anonim ***** válasza:
28%
Kezdj el edzeni és ne egyél túl sokat. Egy hónap múlva meglesz az eredménye.
2021. febr. 2. 19:40
 9/30 A kérdező kommentje:
Egy hónap múlva vékony leszek? Amúg ezt csinálom rendszeresen, milyen jó tanács.
2021. febr. 2. 19:47
 10/30 anonim ***** válasza:
91%
9: ".. nem fogok kellni, csak a selejtnek." Hidd el, aki így beszél másokról, annak nem a súlyával van problémája.
2021. febr. 2. 19:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!