Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként mennyi az esélyem?
Mennyire vagy kövér?
Én is annak tartottam magam sokáig, mert gyerekkorom óta a saját családom! azt szajkózta, hogy az vagyok és soha senkinek nem tudom őszintén elhinni a mai napig, ha azt mondja, jól nézek ki.
Pedig ma már minden barátom, kollégám, ismerősöm azt mondja, hogy teljesen átlagos alkatom van.
Egyébként én rendszeresen mozgok(már, amikor nyitva van a terem...) + a hobbijaim is aktívak. Szabadnapjaimon bicaj, túra, stb.
Ennek ellenére sem vagyok vékony, ezzel tisztában vagyok.
De nem az önbizalomhiányom sugárzom magamból, mivel soha nem utasított el egy férfi sem, aki felkeltette az érdeklődésem, sőt. (na jó, utoljára általános iskolában de. :D)
Néha én sem értem, mit esznek rajtam a férfiak, de állítólag jó a kisugárzásom, szerintük nőies vagyok, na meg a belső is fontos ám. :)
Szóval nem azt mondom, hogy add fel a diétád, sőt!
De nagyon fontos, hogy a saját testi-lelki jólétedért mozogj, ne azért, hogy másoknak megfelelj. Én sem azért sportolok, hogy cicababa legyek, hanem azért, mert szükségem van egyszerűen arra, hogy munka után kitimboljam magam, illetve szabadnapjaimon egyszerűen képtelen vagyok itthon unatkozni, nem tudok megülni a fenekemen. Muszáj aktívan kikapcsolódnom, lételemem.
Keress magadnak olyan sportot, amit szeretsz, ha más nem, miután újranyit a világ, akkor több lehetőséged lesz. Nagyon fontos, hogy élvezettel csináld, amit csinálsz, ne muszájból.
Ha sikerül ilyet találnod, máris sokkal jobban lesz a lelked is, amit a külvilág is észre fog venni és sokkal szívesebben akarnak majd téged megismerni, mint most, elégedetlen "kisegérként". :)
Sok sikert!
Ez csak áltatás, hogy a kisugárzás, meg a belső. És úgyis tetszeni fogsz. Nem fogsz. Lehet akármilyen a belsőd, de az első benyomás külső alapján történik legtöbb esetben.
Ha tartósan fogyni szeretnél, akkor heti 4x 30-35 perc futás (ez átlagos tempóval 5 km-nek felel meg). Fél év múlva már látható lesz, de egy év múlva már nagyon.
A legtöbb levéllel nem értek egyet.Főleg azzal nem,hogy kövér nő csak selejtes pasinak kell.
Nekem csak a kifejezetten kövér nők tetszenek,annak ellenére,hogy sportos,intelligens férfi vagyok.Ilyen az ízlésem,s nem vagyok vele egyedül.
Legyél kedves,ápolt,s biztosan találsz partnert.
29:
Mert egy 100 kg-os nő már mindenképp túlsúlyos, jóval alatta is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!