Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet a jómóddal fölvágni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a jómóddal fölvágni a lányok előtt?

Figyelt kérdés

Mivel a lányok tudat egy tizedmásodperc alatt felmérnek és pont az összes rossz tulajdonságom látják(10/5 arc, vékony, szálkás testalkat, átlag magasság, enyhe önbizalomhiány) ezért nem adnak esélyt.

Jól keresek és van már egzisztánciám huszonévesen, de nem tudom hogy tudnék ebből előnyt kovácsolni.

Ruhákra, ékszerekre kell költeni? Telefonra? Vagy hogy mutatod meg hogy jó autód/lakásod van, anélkül hogy túl rámenős lennél?

2021. febr. 1. 19:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
28%

jó autóból szállok ki.. aki látja látja.. aki nem nem.

Nem azért vettem jó autót, hogy felvágjak a lányoknak.. kicsit se érdekel, hogy mit gondolnak róla

2021. febr. 1. 19:37
 2/25 A kérdező kommentje:
Én se azért vettem, de azért erre is jó.
2021. febr. 1. 19:55
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha erre is jó, akkor mi a kérdés?

Ja, hogy igazából nem jó erre.

Akinek nem tetszel külsőre, annál nem fog dobni rajtad az sem, hogy milyen luxusautóból szállsz ki.

Akit meg ez érdekel, azt úgy hívják fizetős lány, vagy fogadsz egy sugarbabyt, ha már ennyire a pénzeddel akarsz felvágni.

2021. febr. 1. 20:16
 4/25 anonim ***** válasza:
67%

Nem az a fontos, mind van, hanem hogy neki mennyit adsz belőle.

Olyan dolgokra, ami neki fontos.

Pl. ha nem tud kifizetni egy angol nyelvtanfolyamot, vagy színházjegyet.

De ha ki is tud fizetni, illik meghívni egy kávéra, üdítőre.

Wellness hétvégére, stb.

2021. febr. 1. 20:26
 5/25 anonim ***** válasza:
76%
vedd ki a bankbol az osszes penzed, tedd egy atlatszo zacskoba es jarj azzal mindenhova. az sem art, ha kozben azt kiabalod, hogy ‘lanyok, en jomodu vagyok’!
2021. febr. 1. 20:31
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
Drága, túlárazott, "márkás" ruhák, ugyanilyen autó, telefon, ékszerek, karóra, ecsetfej, napszemüveg és ezekhez "illő" mozgás, hangnem, beszédstílus ÉS haveri társaság.
2021. febr. 1. 22:11
 7/25 anonim ***** válasza:
40%
hogy van neked pénzed ilyen hülyén? remélem kamu kérdés...
2021. febr. 2. 07:55
 8/25 anonim ***** válasza:
32%
Ha lesz pénzed tudni fogod hogy vágj fel vele. Hangoztatni kell minden nőnek, aki bejön, hogy egyedül nem olyan jó a nagy budai villában és rossz kiszállni egyedül a lexusból.
2021. febr. 2. 11:42
 9/25 anonim ***** válasza:
Drága karóra (nem okosóra), cipő, kocsi.
2021. febr. 2. 11:45
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Van félretett pénzem. idióta állat lennék ha ezzel csajoznék és költenék rájuk, vagánykodnék vele. Jó lesz az rossz napokra...
2021. febr. 2. 12:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!