Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a jómóddal fölvágni a lányok előtt?
Mivel a lányok tudat egy tizedmásodperc alatt felmérnek és pont az összes rossz tulajdonságom látják(10/5 arc, vékony, szálkás testalkat, átlag magasság, enyhe önbizalomhiány) ezért nem adnak esélyt.
Jól keresek és van már egzisztánciám huszonévesen, de nem tudom hogy tudnék ebből előnyt kovácsolni.
Ruhákra, ékszerekre kell költeni? Telefonra? Vagy hogy mutatod meg hogy jó autód/lakásod van, anélkül hogy túl rámenős lennél?
Rolex, Iphone, legmárkásabb ruhák, barber shopban nyírt haj. Esetleg valami extra nyaklánc.
Facebookra és intára feltehetsz 1-1 képet a kocsiddal. De semmiképp se a profképed meg a borítóképed legyen és a szöveg se felvágós legyen alatta. Csak éppen lehessen látni, hogy pl. BMW-d van. Meg tleg csak 1-1 kocsis kép nem több!! Különben már nagyon felvágós.
Meg közbe (bár most vírus alatt az offos) rakhatsz fel képet, hogy itt és itt kajálsz valami extra étteremben. (De ezekből se túl sokat, csak 1-1-et; ami sugallja, hogy nem vagy kispályás).
Meg, járj közösségi helyekre a kocsiddal (pl. kondiba, étterembe, kávézóba majd ha nyitnak). Hidd el a lányok egyből észre fogják venni az autód a parkolóban!
Végül hozzáteszem, szörnyű; és sokat elmond a mai világról; hogy egy átlagos külsejű férfinak csak így van reménye nőre...de én is ezt tapasztaltam sajnos. Csak a külsőségekkel lehet meghódítani a többséget, ha kedves vagy semmit sem számít (a kivételektől elnézést kérek, tudom hogy vannak, csak irtó kevesen).
Sok sikert haver! :D
Ui.: Túlzásokba ne ess!! Mármint annyi drága cuccot vegyél, amennyi még nem kottyan meg anyagilag. Tehát többet ne akarj mutatni, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Ha jó egzisztenciád van, az éppen elég lesz ;)
#11 vagyok
Még azt hozzátenném, hogy ettől még ne válj beképzelt majommá. Tehàt maradj önmagad; hosszútávon csak úgy tudod megtartani a kapcsolatot, ha magadat adod.
Viszont ténylegesen gigászi előnnyel indulsz az ismerkedés elején, ha tudják, hogy vagyonos vagy.
Csak igyekeznek azt tenni, amire vevő a masik nem.
Én lányként nem tudom mit gondoljak rólad. Te abban a hitben vagy, hogy pénzel fogsz szerelmet találni?
...
Nem; tudom, hogy azt nem lehet megvenni.
Csak van személyesen rossz tapasztalatom. Hogy egy normálisnak tűnő lány (nem plázcica) csak, azért jött össze velem, mert látta, hogy van pénzem. Egyre nagyobb dolgokat kért (pénzügyi téren is) és egyszer csak azt mondtam 'most stop'.
Míg előtte a világ legjobb társa voltam, utána egyből elmondott minden sz*rnak. Hogy miaz, h nincs arra x millióm...
(Amúgy 22 voltam akkor)
És utólag raktam össze a képet (ahogy terelte a témát, amiket mondott mikor elcsábított), full erre ment ki az egész, csak vak voltam a szerelemtől.
Nos azóta, hogy ez volt, kissé máshogy látom a világot.
Ettől függetlenül tudom, hogy vannak rendes lányok, ahogy talán te is! Tőlük/tőletek elnézést is kérek!
Csak ez a dolog; nem túl régi történet lévén; még nagyon mélyen bennem van sajnos.
Az ilyeneket ott alkalmazzák ahol dolgozni kell, sokat.
Cserébe lehet vele pénzt keresni.
Te pedig elmondhatod, hogy hogyan kell rajoskodni a segílykébül.
Mindenki amihez ért.
19 ahol sokat kell dolgozni keményen.. na pont ott nem lehet pénzt keresni, meg egyébként is honnan a feszed, hogy munkanélküli vagyok? :D
imádom azt az oldalt, szorakoztató a sok hülye :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!