Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit esznek annyira ezekben a Pumped Gabo félékben?
Érdemes megnézni a videót.
A 2 műsorvezetőnő majdnem letaperolta izgalmában és tuti nedves lett lent a környék.
Nem elég, hogy szépen ki van gyúrva, még csupasztestű is (21. századi divat), magas is (tehát maszkulin, nem gyúróstörpe) és mellé az elmaradhatatlan lapátáll. Ha non-chad feje lenne, csak egy lenne a sok gyúrós kis senki közül.
Szemléletes ez a kép: [link]
Szegény VV Soma selejtnek érzi magát a két kolosszus mellett. De a jobb oldali fejében is elindultak a fogaskerekek, hogy ilyen fiatalon már mikiegeres kopaszodása van, a feje keskeny és még a füle is kettéáll. VV Aurelionak is hasonló feje van, de az legalább olasz. Még ha svájci is, de a karaktere olasz. Ez meg olyan tanyasi malomköves fajta.
Pumped Gabo az igazi alfa. Még Ryan Goslingtól is alfább, csak nem annyira ismert.
"tanyasi malomköves fajta"
Hatalmas jellemrajz, az egész komment. xD
Jól látod amúgy. Ezért is szoktam idiótának tartani, aki javasolja nekem, hogy 170 centisen kezdjek el gyúrni, hogy vonzó legyek a csajoknál. Lóf@xt se érnék el vele csak felesleges idő, pénz kidobás és hitegetés vmint szenvedés.
JAJJ:D annyira jó volt, hogy megnéztem, hát komolyan idáig süllyedt a köztévé?
Nem, a két csaj nem nedves a sráctól, folyamatosan kiröhögik és lekezelik, csak próbálják cuki köntösbe bújtatni, és leplezni a "ciki" helyzetet" és nem rosszul kijönni belőle.. szegény srác nagyon lassú és nagyon alulról jön. "hajtós", "mind tudjuk mit jelent".. Istenem:)
Van az a közeg, amibe nem szabad kerülni, mert ilyenek ragadnak az emberre és már észre sem veszi, hogy nem tud értelmesen megszólalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!