Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit esznek annyira ezekben a Pumped Gabo félékben?
Érdemes megnézni a videót.
A 2 műsorvezetőnő majdnem letaperolta izgalmában és tuti nedves lett lent a környék.
12es, nőként, vékony, csinos, fiatal, tanult nőként írtam a 10es kommentem, nem jött be a találgatás, nem az esetem ez a srác és a két műsorvezetőnek sem.. ha nem veszed észre, hogy rajta nevetnek és nem vele, akkor nem ismered az embereket.
Biztos, hogy van, aki fizetne neki a szexért, de azokat biztosan nem akarná megdugni a srác:)
#21: Jó, neked nem az eseted. Olyan nincs, aki mindenkinek az esete. De ettől még dúskál a puncikban.
Bár tudom, itt a gyakorin mindenki nő el akarja hitetni, hogy valójában a külső elhanyagolható, ha az illető személyisége gáz.
Az egyetlen probléma csak, hogy annyira egyszerűek, hogy még azt sem veszik észre, mikor felteszek egy olyan kérdést, amire egy sem jön rá, hogy csapda, hanem szépen belesétál. És az ottani véleményével üti az ittenit.
A nők felelmetesen érzelemvezéreltek. Ha van rózsaszín köd, akkor lehet az illető bármilyen, dúl a szerelem. Ha nincs, akkor a legkisebb aprósággal elvágtad magad.
Ott van még a holdudvarhatás is. Aki tetszik nekik, az iránt túlteng bennük az empátia és "biztos nem ilyen vagy olyan, csak a többieknek savanyú a szőlő", ha viszont nem tetszik, akkor még a globális felmelegedésért is ő a hibás.
“Bár tudom, itt a gyakorin mindenki nő el akarja hitetni, hogy valójában a külső elhanyagolható”
Dehogy elhanyagolható, csomó mindent le lehet szűrni a külső alapján. Erről a paliról pl. ránézésre tudni lehet, hogy nincs érettségije 🤷🏻♀️
Nagyon butának látszik, züllött, illetve akkora mint egy hegy, le se tudja hajtani a kezét rendesen.
Persze hogy fontos a külső, de izmos trollok nem az esetei a legtöbb nőnek. Ott van sikere a srácnak valamennyire(a nőknél) ahol összeszedték, soundon bedrogozva táncikálva.
“A nők felelmetesen érzelemvezéreltek. Ha van rózsaszín köd, akkor lehet az illető bármilyen, dúl a szerelem. Ha nincs, akkor a legkisebb aprósággal elvágtad magad.”
Ezzel teljesen egyetértek, annyit tennék hozzá, hogy a férfiak is, mindenki, kivéve a szocio és pszichopatákat. Szerencsére ilyen az élet, én roppant mód örülök neki.
Egyébként ha szerelmes lennék a pasiba, akkor is látnám, hogy egy troll és szegény nem túl okos, de cukinak találnám, nem taszítónak.
Most komolyan egy megrendezett tv-műsor alapján von le valaki ilyen messzemenő következtetéseket? :D
A kilúgozott agy, az a legnagyobb probléma. Meg hogy a média ide süllyed, hogy ilyen műsorokkal hülyítik az amúgy is idiótákat.
#25: "Ezzel teljesen egyetértek, annyit tennék hozzá, hogy a férfiak is, mindenki, kivéve a szocio és pszichopatákat. Szerencsére ilyen az élet, én roppant mód örülök neki."
Akkor ezek szerint pszichopata vagyok, amiért nem vakított el soha a szerelem és ha megtudtam, hogy a párom félrekavar, vagy ezt tervezi, akkor kivágtam, vagy ha manipulálni próbált, akkor nem mentem bele a játszmáiba, ha ezután akarta keresni a (nálam jobban beidomítható) utódomat, akkor utána vágtam ki?
"Egyébként ha szerelmes lennék a pasiba, akkor is látnám, hogy egy troll és szegény nem túl okos, de cukinak találnám, nem taszítónak."
Erről a beteg dologról van szó. Én sosem tudnék beleszeretni egy Lang Györgyi külsejű nőbe, lehet bármilyen kedves, aranyos, nagyon jó barátom, beszélgetőpartnerem lehetne, közös szabadidős tevékenységeknek hódolhatnánk, de sosem tudnék úgy gondolni rá (ittasan sem), hogy most meg kéne csókolnom vagy ölelnem.
Ezzel szemben a nő negatív véleménnyel van a Gaboról, aztán az addig legyeskedik körülötte, amíg arra eszmélsz, hogy "Jé, ezek már dugnak."
Tudja a nő, hogy el kéne utasítani, de "Hát én mindig elküldöm, de itt van, meg folyamatosan rám ír." - Ja. Talán nem kéne visszaírni meg letiltani, ugyanazt csinálni mint az érdektelen, de normális srácokkal. Nem belemenni a flörtbe.
Ha én észrevenném csak a jelét is, hogy egy kövér, számomra taszító nőnek bejövök, akkor nem keresem a társaságát, ha ő keresi, akkor rövid úton ignorálom. Ezért nem is nyomulnak rám kövér nők. Nem adom nekik a folyamatos kétértelmű jeleket.
Ja, a másik oldal... Akkor is képes lennék szexelni Scarlett Johanssonnal, ha minden szempontból negatív lenne számomra a személyisége és taszító, kivétel ez alól a libidóromboló ultrafeminista viselkedés vagy a kurvás "na akkor jössz, vagy nem? ketyeg az óra!" viselkedés.
Viszont nem akarnám elhitetni magammal, hogy majd a kedvemért megváltozik, nem lennének rózsaszín felhők a fejemben, hogy talán belém szeret. Ha mégis megtörténik, akkor az jó. De nem áltatnám magam ilyen beteg gondolatokkal...
Jesszusom, kifejted, hogy csak bizonyos külsejű emberrel vagy hajlandó kapcsolatba kezdeni, de megdugnál valakit annak ellenére, hogy utálod, és szerinted a többiek idióták??
Én voltam már odáig 110 kilós zsíros férfiért, olyan srácért, aki 55kg volt és 180 centi, meg egy másikért, akit a barátaim "hókuszpóknak" hívtak, illetve egy ennyire durván nem, de azért sportos srácért is, akinek csúnyán feketéllett az egyik foga. Beszéltem velük és megszerettem őket, a hókuszpókba meg csak nagyon szerelmes voltam, az az egy volt szerelem, már azelőtt, hogy beszéltünk volna, a mozdulatai, ahogy beszélt(mással), nagyon nagyon tetszett, és minél többet tudtam, annál biztosabb voltam benne.
Direkt nem kezdünk olyannal, aki valamiért nem jön be, de ha úgy alakul, még simán kialakulhat bármi és szerintem ez rendben van. Volt olyan barátom, aki elég tájékozatlan volt, próbáltam nem tudomást venni a dologról és "majd megtanulja" alapon hozzáállni.. Sikerült is, aztán ahogy halványultak az érzelmek, jobban zavartak a hibák(minden kapcsolatban).
Szerintem ez az egész klassz. Pl nem keresek 35 évnél idősebb férfit, de ha belezúgnék valakibe és kiderülne, hogy 37, valószínűleg nem zavarna(a kapcsolat elején)
A kérdésre.Pumpedet kiröhögtél és nem vonzódtak hozzá.Látszott a metakommunikációujokon hogy egy bohócnak tartják és probálják tulélni a dolgot meg menteni a menthetőt.Ha ennyire nem ismered az emberi metakommunikációt inkább ne irjál ki semmit
"Ja, a másik oldal... Akkor is képes lennék szexelni Scarlett Johanssonnal, ha minden szempontból negatív lenne számomra a személyisége és taszító" elég szomoru ha idáig silányul egy egyed hogy mindegy milyen ha jól néz ki.nekem a játszmázás kizáró bármilyen személyiségről van szó.és nem nem vagyok top férfi és nem is kell annak lennem hogy ilyen feltételt szabjak.itt kezdődik az igényesség.és nem nem szexelnék vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!