Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettem visszautasítva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem visszautasítva mindig?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy csöndes egyetemista srác vagyok, ősszel elkezdtem tinderezni. Több lánnyal is jól elcseteltem, találkoztam is sokkal közülük, elvoltunk 2-3 órát.

Majd másnap mindig le lettem koptatva, akármilyen indok nélkül...

Kezdem egyre rosszabbul érezni magam, hogy senkinek sem kellek, és nem tudom az okát, hogy miért....

2021. jan. 31. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Amugy mindenki sokadik versenyzo utan talal part. Ha lett volna tobb randi, vagy megmondjak, nem jossz be, akkor sem lennel elobbre.

Rosszul esik es nyomaszto, de igazabol statisztikailag benne van a dologban. Muszaj folytatni a keresest. Bar nem konnyu ezek utan, elhiszem.

2021. jan. 31. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg nem vagy elég tökös/szórakoztató a számukra. Vagy éppen unatkoztak ezek a lányok, találkoztak veled, de nem akartak tőled semmi komolyat. Sokféle oka lehet a lekoptatásoknak, de annyit el tudok neked mondani hosszú évek tapasztalata alapján, hogy sosem fogják elmondani neked, miért kaptál kosarat. Akár nyíltan rá is kérdezhetsz, akkor sem fogsz többet megtudni a miértekről. Volt, amikor én is megkérdeztem hasonló helyzetben, hogy mi a baj velem, és azt a választ kaptam, hogy semmi. Ezek alapján meg csak találgathatsz, hogy ugyan min is kellene változtatnod.
2021. jan. 31. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Én is jártam már így többször, szerintem az alábbi okai lehetnek józan paraszti ésszel gondolkozva:

- több fiúval ismerkednek egyszerre és úgy ítéltek meg hogy vannak nálad jobb jelöltek

- nem tetszett nekik a viselkedésed vagy a kisugárzásod, lehet hogy túl félénk és gátlásos voltál (míg korábban pl. chaten jobban ki tudtál bontakozni), vagy nem voltál elég rámenős (lehet hogy csak szexet akartak de te nem mozdultál rájuk)

- képeken tetszettél viszont "élőben" már annyira nem jöttél be nekik, ezért nem akartam második randit

- valami olyan részlet derült ki rólad ami elvette a kedvüket a folytatástól (pl. nincs kocsid, nincs pénzed, stb).

2021. jan. 31. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Tinder elég kiábrándító pasiként. Mondjuk nőként is...

Azért elgondolkodtató, hogy mindig személyes találkozó után dobnak.

2021. jan. 31. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
#4: Sajnos máshol sem jobb a felhozatal, élőben sem.
2021. jan. 31. 17:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.

A 3. és 4. válasz alapján azon kezdtem el gondolkozni, hogy valószínűleg az online és az irl viselkedésem közötti különbség lehet a probléma, élőben nem tudok annyira feloldodni...

2021. jan. 31. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akivel kolcsonosen tetszetek egymasnak, ott egy elso benazas egyaltalan nem lesz donto, es valoszinubb, hogy olyan lany tarsasagaban konnyebben is leszel oldott. Szoval erdemes varni.
2021. jan. 31. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
#6: Hidd el, hogy aki tényleg akar téged, az egyrészt tenni fog azért, hogy fel tudj oldódni, másrészt esélyt fog neked adni arra, hogy az esetleges bénázásaidat a következő alkalommal "kijavíthasd". Manapság mindenki tökéletes partnert akar, és a legkisebb probléma esetén is azonnal kukába dobja a másikat. Sajnos nem egyszerű olyan embert találni, akivel összeilletek, de ne hagyd, hogy a kudarcok elvegyék a kedved. Én akár még azt is tudnám neked tanácsolni, hogy találkozó előtt finoman vezesd fel a kiszemeltednek, hogy élőben nehezebben oldódsz fel. Valószínűleg sokan lesznek, akik ezért fognak lelépni, de így talán nem pazarolsz időt, pénzt és energiát olyanokra, akik eleve nem kezdenének veled emiatt.
2021. jan. 31. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

8-as értek egyet. Teperhettem én ahogy akartam ha nem jöttem be a lánynak úgyis lekoptatás lett a vége és elcseszett idő.

Akinek meg alapból szimpatikus voltam az meg simán magától rámírt, kereste a társaságomat stb. Most éppen nincs barátnőm de sajnos ez abból is adódik, hogy mostmár próbálnék olyan párt találni akivel hosszútávra is lehet tervezni, közös lakás, stb. Nem egyszerű. Vagy 22-25 év körüli lányok akadnak akiknek még fontos a bulizgatás, folyamatos pörgés, szórakozás vagy olyan 30 év körüli lányok akadnak akinek már van 1-2 gyerek csak elhagyta a pasi.

30F

2021. jan. 31. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!