Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne barátnőm akkor jobban érezném magam?

Figyelt kérdés

Egyedül érzem magam, úgy érzem egy lánynak sem kellenék én. Sosem volt eddig barátnőm.

Ha lenne akkor boldogabb lennék valószínüleg?

Az ismerkedésben nagyon rossz vagyok sajnos, nem sok esély van hogy találjak valakit.

2021. jan. 31. 16:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen egyénfüggő hogy ki mitől lesz boldog. Én pl az összes nálam próbálkozó nőt elküldtem és el is fogom küldeni.

Mert 1. látom hogy a rokonaim és a munkatársaim mit összeszenvednek ezzel az úgynevezett párkapcsolat / házasság nevű elfoglaltsággal.

2. Munka mellet havi 200 órákat dolgozom se energiám, se időm nincs erre. Most is megyek be majd reggel 6-ra.

"Miért nem szexelünk, a trombózis nem fájhat annyira"

Nem csak halált okoz a thrombus elmozdulása, pl kap egy lovagló embolia-t.

Percek alatt megfullad te ostoba. Nincs azaz orvostechnikai eljárás amivel ez a beteg megmerhető.

2021. febr. 1. 17:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, mert megerősítést kapnál róla, hogy te is méltó vagy más szeretetére. Az ilyen bemondásokat nem teljesen értem, hogy "előbb egyedül kell boldoggá tenned magad". Vannak sokan olyan emberek, akik alapvetően elégedettek az életükkel azt leszámítva, hogy nem tapasztalhatták meg eddig, milyen szeretve lenni, valaki számára szexuálisan vonzónak lenni, valakivel életközösségben élni. Tehát az "előbb légy boldog" ebben az esetben egy közhely. A huhogókkal sem kell foglalkozni, akik mindjárt a negatív dolgokat emelik ki, és ezzel próbálnak lebeszélni. Valóban nem csak örömöt találhatsz egy kapcsolatban, de ezt neked előbb meg kell élned.
2021. febr. 2. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!