Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűnösnek kéne éreznem attól magam, hogy jólesik egy olyan pasi közeledése, flörtölése akinek évek óta barátnője van?
Figyelt kérdés
Nem volt köztünk semmi (csók sem), de mégis meg van az a vibrálás, ami nagyon jól esik tőle. Ahogy rám néz, meg figyel tudom, hogy azt képzeli milyen lenne velem és engem ez izgat, hiába tudom, hogy foglalt. 20/L2014. jún. 22. 13:28
1/2 anonim válasza:
Ha nem te kezdtél ki vele, akkor miért kellene bűnösnek érezned magad? Ő készül (?) félrelépni, nem te.
2/2 anonim válasza:
Max olcsónak, de bűnösnek nem. Ha neked jó az, hogy egy foglalt srác belédüríti a farkát aztán hazamegy az asszonyhoz, hát hajrá, ő sem taksál téged ennél többre ha a barátnője mellett hajt rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!