Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy le vagyok maradva pasi ügyileg?

Figyelt kérdés

eddig 2 pasim volt. az első után hamar lett új barátom. a második szakított velem, neki kevesebb mint 2 hónap kellett, és új csaja lett. én már 4 hónapja vagyok egyedül. úgy érzem, ez már nagyon hosszú idő, szeretném, ha már lenne kapcsolatom, ha már exemnek is van. és én is szeretném. úgy érzem, kifutok az időből, vagy nem tudom... mintha le lennék maradva. ráadásul az összes közelebbi barátnőmnek van pasija.

19/L

2014. jún. 20. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 24 évesen 1 barátnőm volt, az is iszonyú régen...
2014. jún. 20. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Juj most mi lesz veled...
2014. jún. 20. 21:15
 3/8 Dennis Moore ***** válasza:
Mert éretlen gondolkodásod van még.
2014. jún. 20. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
19 éves pasi vagyok, egy kapcsolatom volt és közel fél éve vagyok egyedül. ha szeretnéd szívesen ismerkedem veled
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyorsan siess különben egyedül maradsz, lassan 5 hónapja.
 6/8 anonim ***** válasza:
Írhatsz 22/F
2014. jún. 20. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
9%

4 hónap... bele ne halj...

Mások évekig is bírják. Várj mindjárt megsajnállak.

2014. jún. 20. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:

imádom, amikor unalmas életű embereknek más dolgok sincs, mint egy ártatlan kérdezőt kigúnyolni...:D

ilyenek miért nem foglalják el magukat mással? és mégis mi a jó ebben?!

én nem tudok sokáig egyedül lenni. mert úgy érzem magányos vagyok. hiába vannak barátaim, ők nem azt adják amit a szerelmem.

felfoghatatlan lehet ez az introvertáltaknak, tudom.

2014. jún. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!