Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi bosszúból tehet ilyet?
Kikezdett velem a barátom barátja. Ezt megbeszéltem a párommal, és azóta három lépés távolságot tartunk mindketten az baráttal. Az összes üzlettársát a párom ellen uszítja, a munkákat az orrunk előtt másnak adja stb.
Mi a helyzetet próbáltuk diplomatikusan veszekedés nélkül megoldani, de úgy látszik ez nem jött be.
De ugye már nem hívjátok "barátnak"?
Én felnyomnám őt hitelrontás, becsületsétés miatt, ha bizonyítékom lenne rá! Patkány!
#6-os. Szerintem ha erre képes, akkor a lányt is bemószerolta volna a barátjánál, hogy rámászott meg hasonlók. Ha az üzlettársakat ilyen könnyen bepalizza, akkor szerinted a barátját mennyi időbe tellett volna átvágnia? Pláne, hogy a próbálkozások miatt valószínűleg a lány viselkedése is megváltozhatott az állítólagos baráttal szemben.
De amúgy szerintem nem ez az általános, kevés ilyen ember van, szóval sajnos tényleg a barátod nyúlt félre barátválasztáskor. :/
Köszönöm a válaszokat.
6-os a páromnak pont, azért mondtam el, egyrészt, mert a párom. Másrészt, mert éreztem, hogy ez az ember bármire képes, aki a barátját(üzlettársát) nem tiszteli az semmit sem tisztel, én így gondolom. Most csak az a kérdés, hogy mi mit lépjünk!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!