Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm smárolt egy másik lánnyal, mit kéne éreznem?
A barátnőm elutazott pár napra Szlovákiába, és egyik este egy lány ismerősünkkel meg három másik fiúval szórakoztak az egyik szobában, üvegeztek és az egyik pasi azt kérte tőlük hogy smároljanak, jó poénnak gondolták úgyhogy meg is tették.
Én nagyon féltékeny típus vagyok nemtudom mit kéne reagáljak erre az egészre, egyenlőre csak haragszom.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre ti hogy vagytok ezzel?
Naja ilyenekt nem kéne csinálni. Másik meg lány-fiú tökmindegy más valakivel smárolt ami már megcsalás szerintem ha vicc is volt. Ez nem mentség. Én kidobnám mert ha erre képes lehet másra is képes lesz vagy már megtette...
21/F
Elmondása szerint az én barátnőm is ilyen volt fiatalabb korában. Megmondtam neki, hogy ez nekem nem imponál, és azonnal szakítok vele akkor is, ha lánnyal teszi.(Az előző barátja izgatónak találta, tetszett neki)
Csak én kelljek neki, ez alól nem felmentés a másik neme.
Amúgy meg bugyuta, idióta, divatmajmolásnak tartom a tinik részéről, már csak e miatt is elítélem.
De néhány dolgot jobb inkább szingliként kipróbálni ;)
az előző két embernek 21/F és 18.08 pedig köszönöm a véleményét, jó tudni hogy más is így gondolja:)
Nincs mit! Szívesen máskor is!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!