Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy fiú, akinek én is tetszek, de ő egy másik lánnyal kavar?

Figyelt kérdés
AZ utóbbi időben nagyon megtetszett egy srác, és a barátnőm kiderítette hogy én is tetszek neki, viszont ő egy másik lánnyal kavar, de ha találkozunk engem is ölelget meg puszilgat.
2012. aug. 15. 10:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hívd fel magadhoz és legyél meztelen
2012. aug. 15. 10:47
 2/19 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy ez lenne a legjobb módja:)
2012. aug. 15. 10:48
 3/19 anonim ***** válasza:
:) Háát lehet :) mondjuk hívd el randira
2012. aug. 15. 10:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azt is hüly*ti, meg téged is, aztán majd azzal marad, amelyikőtök hamarabb beadja a derekát :D
2012. aug. 15. 10:51
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem, ő nem olyan. Tényleg nagyon jóba vagyunk, és normális a srác,csak ilyen téren nem tudok rajta kiigazodni.
2012. aug. 15. 10:55
 6/19 anonim ***** válasza:
23%
Hát..ne haragudj,de szerintem is hülyít mindkettőtöket. hiszen ha te tetszel neki,akkor ne másik lánnyal kavarjon.
2012. aug. 15. 11:30
 7/19 A kérdező kommentje:
De a másik lány is tetszik neki, és ők már régebb óta kavarnak, majdnem fél éve..de nem volt köztük még semmi, még szájra puszi sem.
2012. aug. 15. 11:38
 8/19 ASOT ***** válasza:

és te elhiszed h fél év alatt még egy szájrapuszi sem volt?

Hány évesek vagytok 10?

2012. aug. 15. 11:47
 9/19 A kérdező kommentje:
El, mivel alig találkoznak:)
2012. aug. 15. 11:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Most minek írtad ki a kérdést, ha úgyse érdekel mit válaszolunk rá? Azt hitted majd mindenki biztatni fog, hogy hú de szuper hajts rá, egész életében téged szeretett?? Meg a nagy lófäszt. Egyértelmű, hogy csak hülyít. Nem egy életen át tartó kapcsolatra vágyik veletek, hanem szimplán csak dugni akar. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor menj, hajts rá, aztán ha elhagy egy hónap múlva mert nem feküdtél le vele, akkor írd ki ide hogy miért ilyen szemét disznó minden pasi -.-
2012. aug. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!