Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy fiú, akinek én is tetszek, de ő egy másik lánnyal kavar?

Figyelt kérdés
AZ utóbbi időben nagyon megtetszett egy srác, és a barátnőm kiderítette hogy én is tetszek neki, viszont ő egy másik lánnyal kavar, de ha találkozunk engem is ölelget meg puszilgat.
2012. aug. 15. 10:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Hú de szuper hajts rá, egész életében téged szeretett!! Meg találtad a nagy szerelmed. Egyértelmű, hogy csak téged szeret. Egy életen át tartó kapcsolatra vágyik veled, szimplán csak imádni akar. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor hagyd, ne hajts rá, aztán egy hónap múlva bánhatod. hogy nem feküdtél le vele, akkor írd ki ide hogy miért nem találok egy normális pasit ):D
2012. aug. 15. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Van barátnőm, de más is tetszik. Ez azt jelenti (nálam), hogy ha szakítanánk, akkor ráhajtanék a másik lányra.

Nem hülyítem egyiket sem. A barátnőm a barátnőm, a másik lány pedig csak tetszik nekem. Ha találkozik vele, akkor köszönéskor egy puszi rendben van.

De a puszilgatás és ölelgetés az gáz.

2012. aug. 15. 12:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha igazán tetszenél neki, akkor nem kavarna mással, téged akarna megszerezni. Azt meg nincs honnan tudd, hogy mi volt közöttük.

Mindent elárul a helyzetről az, hogy mással is kavar. Nem akar egyikőtöktől sem semmi komolyat és egyáltalán nem vesz komolyan titeket.

2012. aug. 15. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálad mit jelent, de nálam a mással kavarás azt jelenti, hogy összejárnak szexelni.

Visszatérve a kérdésre: lefekszik mindkettőtökkel, aztán új trófeák után néz.

2012. aug. 15. 13:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem 13-4 éves lehet a kérdező! A kavarás mással az nem a szexet jelenti. Mondd el a fiúnak, hogyha téged szeret akkor a korábbi lányt hagyja, vagy fordítva. JÓ VAN-E?
2012. aug. 16. 22:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Rendben!!
2012. aug. 16. 22:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy ismerős voltam: Szilva
2012. aug. 17. 12:47
 18/19 A kérdező kommentje:
:D
2012. aug. 17. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:
hagyd. Ne legyél qurva. Nem ér annyit.
2012. aug. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!