Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ha nekted pasitok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nekted pasitok van és ennek ellenére elmentek randizni egy másik sráccal aki tetszik nektek, mit jelent?

Figyelt kérdés
Van értelme reménykedni, ütni a vasat amíg forró, főleg ha a kölcsönös szimpátia nagyon magas fokát súrolja a két fél közti viszony? Csók nem sikerült, csak ölelés, simogatás, beleőrülök! Két napja nem keresem, mert azt mondta jó a kapcsolata, bár nem volt teljesen meggyőző, 3 éve vannak együtt és eléggé megszokás-gyanús (bár, lehet, hogy ezt én beszélem be magamnak...) Vélemények?
2012. aug. 14. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha minden lány úgy gondolkodna,hogy marad a már "rohadó" kapcsolatánál,akkor én pl. soha nem találnék magamnak párt. Ugyanis aki eddig tetszett,annak mindig ilyen gagyi szar kapcsolata volt. Eddig tiszteletben tartottam ezt ,de msot már inkább leszarom,és csak azért is próbálkozni fogok,mert ez így kbazsott szar.

Szval neked is ezt javaslom,van érelme ja!

2012. aug. 14. 16:05
 2/5 anonim válasza:
Nah, szerintem ha a lány veled randizott a pasija mellett( én így értelmeztem) akkor vagy csak egy kis izgalomra vágyott, vagy tényleg érdekled, csak nem akarja addig otthagyni a párját míg nem tuti a dolog....ezt tőle kellen megkérdezni hogy miért randizott veled, a párja mellett!?!
2012. aug. 14. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ribanc vagyok.

(Persze ez fiktív, sosem tennék ilyet a párommal.)

2012. aug. 14. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Az egyik barátom mellett elég sokszor találkoztam más pasikkal (nem kell elítélni, ő sem ártatlan), de nem hagytam ott egyikért sem. Egy darabig. Aztán jött valaki akit megszerettem annyira hogy szakítsak. 6hét múlva jön a kisfiunk, és egyszer sem léptem félre mellette. Szóval ha a csajszi komolyan gondolja veled akkor ott fogja hagyni.
2012. aug. 14. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
16:29 ott a lényeg, ugyanazt akartam irni.
2012. aug. 21. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!