Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Smárolt egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Smárolt egy másik lánnyal.

Figyelt kérdés

Ő életem első szerelme. Szörnyen őszinte és pont ezért mondta el ezt is.: Voltak buliban ahol csókolózott egy lánnyal.

Na most ezen a héten, amiket én észrevettem egyfolytában olyanokat posztolgatott ki fészre, hogy ilyen szerelmes olyan szerelmes, hogy őt nem szereti senki, csalódott stb. Nem is érettem miért, de éreztem hogy ezek nem nekem szólnak.

Aztán elhívott magához és amikor ültünk a gép előtt egy volt osztálytársa rákérdezett: Amúgy nem akar semmit?

Kérdeztem hogy ki? És ekkor elmondott mindent.

Ezt nem mondta, de akkor ezek szerint a "amúgy nem akar semmit?" kérdésből ítélve, a barátom az igenis akar tőle valamit, nem?

Légyszi segítsetek nem tudom mi tévő legyek, mert még így is nagyon szeretem... és egyszerűen annyira nehéz lenne lemondani róla, mert aranyos, megértő, tudom hogy szeret, nem siet el semmit. Kár lenne érte. De basszus mégis annyira szarul érzem magam.. =(

2012. aug. 24. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
neki te nem vagy élete szerelme, szívás
2012. aug. 24. 15:16
 2/9 A kérdező kommentje:
De mit csináljak?
2012. aug. 24. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy??
2012. aug. 24. 15:28
 4/9 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Ha hagyod, hogy egyszer labtorlonek nezzen meg fogja tenni maskor is.
2012. aug. 24. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
aki 1x ilyet tesz,az máskor is fog.és igen,a kérdéből ítélve akarhat vmit a csajtól.:( hagyd ott,jobbat érdemelsz !
2012. aug. 24. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, hogy szeret, mivel nem szeret. Ha szeretne, nem tette volna ezt. Sajnálom hogy ki kell ábrándítanom, de ne légy olyan, akit kihasználhatnak, csak mert naiv.
2012. aug. 24. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba, mert ha maradsz vele, valószínű, hogy máskor is megcsal.

Keress egy megbízhatóbbat.

"Kár lenne érte."???!!!! Mi ő? Papucs?? KÁR LENNE ÉRTE??? Játékszernek használod?!

2012. aug. 24. 16:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, a kár lenne érte megfogalmazás jelentése = kevés ilyen pasi van mostanában.

És szerintem kettőnk közül nem én vagyok az aki játékszernek használja a másikat.

16 vagyok meg ő is. Nekem ő az első, neki én nem. És, hogy honnan veszem, hogy szeret? Mert egyszerűen érzem. Azért azt az ember tudja. Oké azt hiszitek a szerelem beszél belőlem, de akkor is.

Kedden mikor együtt voltunk.. ő le akart velem feküdni.. és mivel én még nem vagyok kész, azt mondta tud várni, szerintem ez is egy jele annak, hogy tisztelünk valakit.

Egyet értek azzal, hogy ott kéne hagynom, de nem megy.. :S

Köszönöm azért a válaszokat! :)

2012. aug. 24. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Dobd ki!
2012. aug. 24. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!