Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik csajjal smárolt, talán engem észre se vesz?
A csajt meg ismeri is.. Egy suliba járnak -.-
Kérlek,segítsetek!
attól h rád nézett még nem biztos h bejössz neki jó lány :D
húú én mennyi csalódáson voltam túl mire erre rádöbbentem :/
ha te kellettél vna neki hidd el h gond nélkül rád hajt nem h mással smárolgat..:S
de azért ne add fel:)
16/L
ugyanez volt velem is. és a sráccal sajnos nemlett semmi:(
nemakarlak elkeseríteni,de ha még nemvolt semmi azonkívül hogy rádnézett, akkor elég esélytelen a dolog:S próbálj vele beszélgetni,hátha kialakul valami;)soksikert.pusz
Köszi az eddigi válaszokat:( :)
Hát, én sem tudom..Szerintetek ront a helyzeten hogy ismeri is?Mindennap látja..Ahogy én is mondjuk.. De ők köszönőviszonyban vannak.. Rólam meg nem is tudja sztem h létezem kb..Vajon ezek után összefognak jönni?Vagy hogy hozhatnám tudomására hogy hahóóó én is itt vagyok??:S
komolyan,mintha rólam irnál :D pontosan ugyanez a helyzet:|
am. nekem ugyvolt,hogy smárolt azzal a csajjal, aztán nemlett belőle semmi,pedig egysuliba járnak :) csak szórakozás volt;)
szemezz vele:D (aztán esetleg vedd fel msn-re..xD) bár én csak a szemezésig jutottam,de az elég sikeres;) most gondoltam hogy neki kéne lépnie, de hát nemcsinál semmit :/:( de neked soksikert;) aztán majd írj,hogy hogy sikerült:D puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!