Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőm smárolt egy csajjal. Megcsalás?
Elment bulizni nélkülem, nem volt kessem nem tudtam menni.
Egy csajjal smárolt, elis mondta. Ezzel most nem tudok mit kezdeni.:D Örülök neki meg nemis.
kiváncsi vagyok milyen képet vágnának ezek a csajok ha a fiú vallana be olyat hogy egy másik fiú előtt térdelt meg hasonló.
Ha pedig majd egy csajért dob jusson eszedbe megérte e szemet hunyni
18:14
Már bocs, de aki meg nem biszex/leszbikus, az meg nem vonzódik szexuálisan a saját neméhez. Elvégre ezt jelenti a dolog...
Amúgy ezt neked kéne tudni, hogy annak véled-e.
Bár azért. Nem is tudom. Szóval megcsókolt egy másik embert. Ha nyitott párkapcsolatban éltek, akkor persze természetes ez.
Attól függ, milyen a kapcsolatotok, hogyan fogod fel.
Az én volt csajom smárolt a barátnöjével, bár én cukkoltam fel öket, hogy úgysem merik. De igaz az a válasz is, hogy ribanc gyanús, dettó volt csajom, nem csak csajjal smárolt....
Szerencsére vége van, de nem azért mert megtudta hogy lefeküdtem a legjobb barátnöjével...
ÚRISTEN KI AZ A TINIRI*BANC
HOVA TART EZ AZ UNIVERZUM :||||
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!