Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bnőm smárolt egy csajjal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőm smárolt egy csajjal. Megcsalás?

Figyelt kérdés

Elment bulizni nélkülem, nem volt kessem nem tudtam menni.

Egy csajjal smárolt, elis mondta. Ezzel most nem tudok mit kezdeni.:D Örülök neki meg nemis.

2010. máj. 9. 18:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem megcsalás,max akkor,ha bi vagy meleg vagy.
2010. máj. 9. 18:14
 2/16 anonim ***** válasza:
nem az, örülj neki. :D
2010. máj. 9. 18:17
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Elfajul a világ. Manapság az ilyen deviáns viselkedés már elfogadott. Ha pedig neked ez tetszett, akkor örülj neki, mert összeilletek.
2010. máj. 9. 18:17
 4/16 anonim ***** válasza:

kiváncsi vagyok milyen képet vágnának ezek a csajok ha a fiú vallana be olyat hogy egy másik fiú előtt térdelt meg hasonló.

Ha pedig majd egy csajért dob jusson eszedbe megérte e szemet hunyni

2010. máj. 9. 18:20
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
megcsalt biza a ribanc
2010. máj. 9. 18:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Megcsalás, és tényleg nevetséges, ha ez neked tetszik. Mással volt, holott téged szeret. Nem ez a megcsalás fogalma? Szerintem ez. 21/N
2010. máj. 9. 18:27
 7/16 Thurston ***** válasza:

18:14

Már bocs, de aki meg nem biszex/leszbikus, az meg nem vonzódik szexuálisan a saját neméhez. Elvégre ezt jelenti a dolog...

Amúgy ezt neked kéne tudni, hogy annak véled-e.

Bár azért. Nem is tudom. Szóval megcsókolt egy másik embert. Ha nyitott párkapcsolatban éltek, akkor persze természetes ez.

2010. máj. 9. 18:35
 8/16 anonim ***** válasza:
34%
istenem 1. a csajod ribi...:) 2. te köcs-ögvagy:D 3. össze illetek balfa.szok!
2010. máj. 9. 18:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen a kapcsolatotok, hogyan fogod fel.

Az én volt csajom smárolt a barátnöjével, bár én cukkoltam fel öket, hogy úgysem merik. De igaz az a válasz is, hogy ribanc gyanús, dettó volt csajom, nem csak csajjal smárolt....

Szerencsére vége van, de nem azért mert megtudta hogy lefeküdtem a legjobb barátnöjével...

2010. máj. 9. 19:10
 10/16 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN KI AZ A TINIRI*BANC

HOVA TART EZ AZ UNIVERZUM :||||

2010. máj. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!