Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit tennétek, ha a pasitok smárolt volna egy buliba egy másik csajjal? (bővebben lent)
Tegyük fel bevallja, megbocsátanátok neki és kapna még egy esélyt vagy "aki egyszer megteszi megfogja tenni többször is" elven dobjátok? Hogy állnátok hozzá a dologhoz?
Értelmes válaszokat várok.
Attól függ.. Részeg volt? Emlékszik a csókra? Könyörög a bocsánatomért vagy sem..Milyen volt előtte a viszonyunk..Mennyire voltam hozzá bizalmas.. Látszik rajta hogy tényleg megbánta.. És én nagyon szeretem akkor megbocsátok.
MÁSRÉSZT ha már egyszer megcsalt soha többet nem tudok úgy megbízni benne mint elotte. Még ha tobbet nem is csalna meg.. Es ha egyszer megcsalt az azt jelenti hogy nem o az Igazi, akkor minek pazaroljam rá az időmet?
Mert olyat keresek aki tisztel anniyra hogy nem csal meg.. Szóval keresek mást.
Én biztosan megbeszélném vele kettesben és sírva fakadnék, csak mert tudom, hogy utálja, ha sírok.
Nemtudom. A helyzet adná. De szerintem sokkal "lazábban" venném a kapcsoaltunkat. Flörtölgetnék, hagynám, hogy buliban letapizzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!